"ВУКОВЦИМА" БЕСПЛАТАН УЛАЗ ДО КРАЈА СЕЗОНЕ: Општинско веће у Трстенику о сезонским картама за базене Спортског центра

С. Бабовић

20. 06. 2021. у 15:32

БЕСПЛАТНЕ сезонске карте за базене у Трстенику добиће више категорија становника у овом граду, одлучено је на последњој седници Општинског већа.

ВУКОВЦИМА БЕСПЛАТАН УЛАЗ ДО КРАЈА СЕЗОНЕ: Општинско веће у Трстенику о сезонским картама за базене Спортског центра

Фото: СЦ

Без накнаде, све до средине септембра купање без накнаде на базенима Спортског центра биће омогућено ђацима-добитницима дипломе "Вук Караџић", ученицима који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима у школској 2020/2021. години, спортистима клубова из Трстеника, који су освојили медаље на државним и међународним такмичењима и репрезентативцима.

Фото: СЦ

 

Већници су од плаћања сезонске карте, која, иначе износи 3.200 динара, ослободили и посебно осетљиве категорије: штићенике Друштва за помоћ ментално недовољно развијеним особама (МНРО), чланове удружења оболелих од церебалне парализе, Савеза глувих и наглувих-уз пратњу лица, Центра за самостални живот особа са инвалидитетом, Општинског савеза ратних војних инвалида и палих бораца и волонтерима Канцеларије за младе и Црвеног крста који су били укључени у организацију вакцинације против КОВИД-19.

Попуст од 50 посто на сезонске карте добиће сви одлични ученици на територије општине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ОДБОЈКАША ИКАДА: Велики Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)