ВУЛЕТИЋ ПОРУЧИО: Аутошовинисти Чанку који хрче по ријалитијима изузетно жао што лаж да су Срби починили геноцид у Сребреници није прошла

Novosti online

19. 06. 2021. у 13:48

ГЕНЕРАЛНИ секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић реаговао је на изјаву лидера ЛСВ Ненада Чанка да је "Александар Вулин лажни патриота" и да "посланици српског парламента треба да изгласају исту декларацију о Сребреници као и посланици Црне Горе".

ВУЛЕТИЋ ПОРУЧИО: Аутошовинисти Чанку који хрче по ријалитијима изузетно жао што лаж да су Срби починили геноцид у Сребреници није прошла

Фото: Принтсцреен

- Ненаду Чанку, највећем аутошовинисти, пропалом политичару који хрче по ријалитијима и пијан или дрогиран млати људе по кафанама и вози моторне санке по ужем центру Новог Сада, ужасно смета патриота какав је Александар Вулин. 

Вулин има храбрости да јавно каже да они који тврде да је Србија геноцидна, нису добродошли у нашу земљу, док је Ненаду Чанку изузетно жао што лаж да су Срби починили геноцид у Сребреници није прошла. 

Не знам да ли му више смета то што је Србија јака, стабилна и суверена,  што постоје патриоте попут Вулина или то што су сви Срби јединствен политички народ. 

Нисмо заборавили када је Ненад Чанак псовао Србима мајку београдску, када је лупао и пљувао табле РТС и РТВ, памтићемо и ову његову бруку и срамоту да сматра да су Срби геноцидни народ. 

Чанак је као човек једна нула, и баш зато је и на изборима добио нулу од грађана Србије - истакао је Вулетић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)