ШЕШЕЉ ПОСЛЕ СРАМНЕ ОДЛУКЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Забранити улазак у Србију Здравку Кривокапићу и свима који су гласали за Резолуцију

Novosti online

18. 06. 2021. у 07:00

ПРЕДСЕДНИК СРС Војислав Шешељ коментаришући изгласавање "Резолуције о геноциду у Сребреници" у Скупштини Црне Горе истакао је да свима који су били за то треба забранити улаз у Србију.

ШЕШЕЉ ПОСЛЕ СРАМНЕ ОДЛУКЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Забранити улазак у Србију Здравку Кривокапићу и свима који су гласали за Резолуцију

Фото: Новости архива

- Сматрам да одмах треба да се закаже седница Владе Србије и да се свим посланицима црногорског парламента који су гласали за ову срамну резолуцију забрани улазак у Србију! Такође, да се улаз забрани и Здравку Кривокапићу. Мени је у Хрватску забрањен улаз 20 година, е исто тако и ми треба да поступимо. Ако смо дужни да се расправљамо са великим силама, нисмо дужни да се расправљамо са г*внима из црногорског парламента - рекао нам је Шешељ.

Подсетимо, у скупштини Црне Горе вечерас је изгласана "Резолуција о геноциду у Сребреници" и смењен је министар правде Владимир Лепосавић.

Резолиција је усвојена са 55 гласова за, против је било 19 посланика, а уздржаних 7.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)