ВУЛИН: Државно руководство на челу са председником Вучићем посвећено једнаком развоју свих делова Србије

Novosti online

16. 06. 2021. у 20:03

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас приликом обиласка Полицијске управе у Пријепољу да државно руководство Републике Србије на челу са председником Вучићем посвећено ради на једнаком развоју свих делова Србије и да полиција подједнако и посвећено брине о сигурности сваког грађанина наше земље и у централним деловима и у пограничним деловима.

ВУЛИН: Државно руководство на челу са председником Вучићем посвећено једнаком развоју свих делова Србије

Фото: МУП

- Грађани Србије треба да буду мирни, спокојни и сигурни и да знају да је њихова држава ту да брине о њима, како у централним, тако и у пограничним деловима наше земље - рекао је министар Вулин након посете Полицијској управи Пријепоље.

- Велики број инвестиција у Пријепољу, улагање у инфраструктуру, потпуно реновирана полицијска управа и многа друга улагања, говоре у прилог томе колико је држави, колико је председнику Вучићу важно да грађани Пријепоља и других пограничних општина остану на својим огњиштима, да имају посао, да раде и да безбрижно гаје породице на својој дедовини - истакао је министар Вулин.

Министар је нагласио да су услови рада полицијских службеника и услуге коју пружају грађанима у последњем периоду значајно унапређене и да ће се тај тренд наставити и у будућности.

Министар Вулин је од стране припадника Полицијске управе у Пријепољу на поклон добио гусле и икону Белог анђела због изузетног доприноса и посвећености у раду за овај град и ову полицијску управу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)