ОБРАДОВИЋ И ЂОРЂЕВИЋ ОТВОРЕНО НАВИЈАЈУ ЗА КУРТИЈА: Петковић реаговао због напада представника опозиције на Вучића

Новости онлине

15. 06. 2021. у 13:02

ЧЛАН Главног одбора СНС Петар Петковић и директор Канцеларије за Косово и Метохију реаговао је поводом напада на председника Александра Вучића од стране Млађана Ђорђевића и Бошка Обрадовића.

ОБРАДОВИЋ И ЂОРЂЕВИЋ ОТВОРЕНО НАВИЈАЈУ ЗА КУРТИЈА: Петковић реаговао због напада представника опозиције на Вучића

Фото промо

- Док се председник Вучић у Бриселу лавовски бори за српски народ на Kосову и Метохији Ђиласов кум Млађан Ђорђевић и лажни патриота Бошко Обрадовић по ко зна који пут отворено навијају за Аљбина Kуртија и Приштину. Шокиран сам чињеницом да их Аљбин Kурти већ није позвао у свој тим за Брисел, али после најновијих саопштења у којима отворено нападају Србију и поткопавају нашу преговарачку позицију, Ђорђевићу и Обадовићу је место албанских лобиста загарантовано - рекао је Петковић.

Он каже да је одавно позната и јасна тактика Ђорђевића, Ђиласа, Јеремића и Обрадовића "да за сопствене грешке оптужују Вучића који се и данас бори да исправи све проблеме које су нам они својом неодоговорном политиком према KиМ оставили. "

. Маске су коначно пале и после насиља на улицама Београда, Ђорђевић и Обрадовић признају да им је дражи конфликт на Kосову и Метохији од мира и стабилности и компромисног решења.  Лако је Ђиласу, Ђорђевићу и Обрадовићу да се из удобости Београда играју животима туђе деце. Али ми им то никада нећемо дозволити и зато су они и њихов газда део политичке прошлости, а ми ћемо наставити да тежимо мирном и компромисном решењу - истакао је Петковић.

Подсећамо, док је председник Вучић на тешким преговорима у Бриселу, председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић критиковао га је назвавши нову рунду дијалога "још једним покушајем анестезирања нације" пред, како је рекао, "нову рунду издаје" и додао да не види ништа спорно у замрзнузом конфликту.

Истовремено, Обрадовић је оптужио Вучића да наводно тајно преговара о предаји Косова и Метохије и да нема легитимитет да било какве преговоре уопште и води.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)