"ТА ЊУШКА ПРЕДСТАВЉА БАХАТОГ ТАЈКУНА!" Владимир Орлић о Ђиласовом моралу

Novosti online

14. 06. 2021. у 17:38

ЧЛАН Председништва СНС Владимир Орлић издао је саопштење о моралу лидера ССП Драгана Ђиласа.

ТА ЊУШКА ПРЕДСТАВЉА БАХАТОГ ТАЈКУНА! Владимир Орлић о Ђиласовом моралу

Фото: Танјуг

Саопштење Владимира Орлића преносимо у целости:

- Кад год жути тајкун Драган Ђилас крене да филозофира на тему "Шта је неморално?", прво што треба да уради јесте - да потражи огледало. Видеће у њему одвратну њушку, симбол одсуства било каквог морала и људске части, а посебно оперисану од сваког обзира за национална и државна питања. Не мора да тражи даље.

Јер управо та њушка представља бахатог тајкуна, који је у време када је српски народ страдао, по сопственом признању, по Прагу шверцовао шунке и бижутерију, смишљао лажи о томе да се обогатио на прању прозора, а сањао како носи црни флор за све осим за Србе. За Србе и Србију га је било баш брига. Баш као и за Косово, Метохију, Кошаре - било шта осим за паре које је планирао да отме чим му се укаже прилика. И баш то је и урадио, пељешећи народ масовно, не гледајући ни ко је ко, па је тако опљачкао и унесрећио и борце са Кошара, и њихову децу, као и све прогнане са КиМ. Цену Ђиласових бездушних пљачки плаћали су сви у овој земљи. Управо од тих пара Ђилас се докопао некретнина вредних више од 20 милиона евра, како се сам хвали, на своје име, име брата и име фирме. У шта спада више од 30 станова на ексклузивним локацијама. Толико о становима и Ђиласовом моралу.

Фото: М.Анђела

А о том моралу додатно говори и сцена из времена када је Ђилас био силни градоначелник, бахати газда, господар живота и смрти, и када су његови телохранитељи тукли породице избеглих са Косова и Метохије, разбивши нос чак и 10-годишњој девојчици. Као што о Ђиласовом моралу говоре и срамне оптужбе упосленика у његовој фирми, који за паре данас оптужују српски народ за наводни "геноцид", а траже од странаца да се Србији уведу санкције. Једнако добро о том моралу говоре и Ђиласови представници на Косову и Метохији, који на течном албанском у кампањи поручују "ја сам Косовар", "живела наша најмлађа држава у Европи", док им се централа из Београда диви Куртију и његовој Великој Албанији.

Зато је бесмислено све што жути тајкун Драган Ђилас избацује из својих прљавих уста на рачун Александра Вучића, човека који има убедљиву подршку српског народа у целини, а посебно међу Србима са Косову и Метохији, којих 95% даје подршку свом председнику. Они најбоље знају ко ради за њих и њихову децу, а за Ђиласа неће ни да чују. Зашто је то тако, нека размисли тај бедник без трунке морала, нпр. док се вози Булеваром хероја са Кошара, који је такође урадио Вучић, јер је Ђилас био заузет - оном пљачком. Огледало има на ретровизору - написао је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)