САНДРА БОЖИЋ: Алексић да поднесе грађанима рачун за јавашлук, непотизам и лоповлук

Novosti online

14. 06. 2021. у 17:17

ЧЛАН Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић одговорила је на излив лажног патриотизма политичара Мирослава Алексића.

САНДРА БОЖИЋ: Алексић да поднесе грађанима рачун за јавашлук, непотизам и лоповлук

Фото: ТВ Хепи принтскрин

Мирослав Алексић се прво огласио поводом вести да је председник Србије Александар Вучић положио венац на Споменик јунацима са Кошара, где је поручио да су они водили немогућу битку.

- Док су они гинули, ти, Тома и Шешељ сте се усељавали у нове државне станове… Срам те било! - написао је Алексић.

Одговор Сандре Божић преносимо у целости:

- Када нисте у стању да се поклоните српским жртвама и одате поштовање за дате животе палих бораца, када нисте у стању ни стид да осетите јер их пре доласка Александра Вучића, деценијама, нисте ни споменули, јасно је да припадате редовима лопова и криминалаца који нису достојни ни име да им се на овај дан помене.

У данима напада на Кошаре непријатељ је имао савезнике споља, а у годинама које су долазиле после, политика коју су водили Вук Јеремић, Борис Тадић и Драган Ђилас није била достојна палих жртава.

И јављају се баш данас управо они који би на ову тему требало заувек да ћуте!

Па уместо што Мирослав Алексић поставља бесмислена питања, било би боље да грађанима поднесе рачун за јавашлук, непотизам и лоповлук по којем је остао запамћен док је био на челу општине Трстеник.

Да појасни све малверзације око гасификације Трстеника, али и рекетирање појединих инвеститора који су му за добре услуге давања повластица у куповини земљишта на атрактивним локацијама, остављали стотине метара квадратних станова.

А ако не жели о себи, онда може о ономе за чији жетон ради, Вуку Јеремићу, којем су се јавно на насловним странама захваљивали управо они који су животе наших хероја са Кошара однели - написала је Сандра Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)