НАПЕТО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Шешељ напустио студио - Немојте ме више звати у вашу емисију! (ВИДЕО)

Novosti online

13. 06. 2021. у 09:45

ПРЕДСЕДНИК СРС Војислав Шешељ и син генерала Ратка Младића Дарко Младић гостовали су у јутарњем програму ТВ Прва.

НАПЕТО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Шешељ напустио студио - Немојте ме више звати у вашу емисију! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин ТВ Прва

Генерал Ратко Младић ће се сада наћи на још већим мукама, поготово ако буде изручен у затвор у Великој Британији. Британци су изразили страдострасну жељу да он тамо служи казну. Тиме показују шта мисле о српском народу у целини. Није ни чудно што је Велика Британија покренула ону резолуције против Србије због наводног геноцида - рекао је Шешељ.

Лидер радикала је истакао да се нада да ће се Русија још више ангажовати за генерала Ратка Младића.

Дарко Младић каже да је генерал Ратко Младић у таквом стању да би за њега издржавање казне у Великој Британији или Естонији било смртна казна.

- Ми ћемо тражити да му се омогући да иде на лечење. Покушаћемо опет да пошаљемо тим лекарских стручњака код њега. Видео сам тамо да је у холандском затвору у ком се налази затвор УН већ су посете нормално дозвољене. У овом тренутку само УН држе нека ограничења и мени је било јасно од почетка да су они злоупотребили корону да би генерала Младића одсекли од консултација са лекарима и адвокатима - објаснио је син Ратка Младића.

Дарко Младић је најавио ревизију пресуде и истакао да ће издвојено мишљење судије Нијамбе бити врло корисно одбрани за ревизију.

Шешељ напустио студио

Када је Шешељ споменуо и лажног хашког сведока, преминулог новинара Дејана Анастасијевића, реаговала је водитељка Марија Савић Стаменић и прекинула лидера радикала.

- Немојте тако да се понашате! Ви се крајње безобразно понашате у емисији. Био је лажни сведок у процесу Милошевићу. Дејан Анастасијевић и Јован Дуловић су два лажна сведока из редакције "Времена". То су најгори хашки лажови - рекао је Шешељ.

Пошто је водитељка бранила лажне сведоке као "колеге новинаре", Шешељ је напустио студио.

- Нема поштовања према издајницима српског народа. Два хоштаплера браните - рекао је Шешељ и изашао из студија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)