СВАКИ УСПЕХ СРБИЈЕ ЈЕ ЊИХОВ ПОРАЗ: Невена Ђурић о нападима Маринике Тепић на председника Вучића

Новости онлине

10. 06. 2021. у 16:17

ПОСЛАНИЦА Српске напредне странке Невена Ђурић изјавила је данас да је нова фабрика која је отворена у Јагодини највећи ударац за Маринику Тепић и безидејну политику Драгана Ђиласа.

СВАКИ УСПЕХ СРБИЈЕ ЈЕ ЊИХОВ ПОРАЗ: Невена Ђурић о нападима Маринике Тепић на председника Вучића

Фото: Принтскрин/Јутјуб

- Мариника Тепић, професионални лажов и прелетач, тренутно упосленик Драгана Ђиласа, видела је ману и у томе што је данас у Јагодини, отворена још једна нова фабрика. Заправо је то оно што не одговара ни Мариники, а ни њеном шефу. То што су у прилици да гледају како Александар Вучић континуирано отвара нове фабрике, док су период у комe су они били на власти обележили катанци на улазним вратима фабрика и људи без посла. Не одговара им што су константно у прилици да виде једну нову, модернију и напреднију Србију, и што могу да упореде Србију данас са оним што су они радили и шта су нашој земљи направили. И сваки успех Србије је додатни пораз за њих и њихову безидејну политику, и додатни доказ њиховог јавашлука, њиховог немара, њиховог нереда, незнања и лоповлука, јер је било немогуће да они цветају и напредују, а да се Србија гаси и копни, и да то буде случајно - саопштила је Ђурићева.

Невена Ђурић/Фото: Новости

Она истиче да иста та Мариника која константо говори о насиљу све информације о томе добија од свог шефа који је, како каже посланица СНС, вршио насиље над својом трудном супругом и њеним родитељима, и то пред децом.

- Свима је већ одавно јасно да се овде ради о жени која и не зна шта говори. Она је наш народ оптужила за лажни геноцид у Сребреници, њој су се привиђали засади марихуане на фарми кока у Моровићу. Ни она, а ни Ђилас не презају ни од чега у својој намери да се поново докопају власти и наставе черупање Србије. А то им грађани Србије неће дозволити, јер се њихово поверење не добија ни лажима, ни клеветама, ни претњама и уценама, а ни лажним сузама - закључила је Невена Ђурић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)