СЕЛАКОВИЋ О ПРЕТЊАМА ВУЧИЋУ: Он многима смета јер желе да виде Србију на коленима, позивам надлежне да најхитније реагују

Танјуг

02. 06. 2021. у 12:11

ЧЛАН Председништва СНС Никола Селаковић рекао је данас да од надлежних органа очекује да најхитније и са највећом озбиљношћу поступе поводом најновијих "бестијалних" претњи председнику Александру Вучићу, јер се не ради само о угрожавању безбедности једне индивидуе и носиоца највише политичке функције, већ о нападу на читаву државу и све грађане који желе мирну, стабилну и напредну Србију.

СЕЛАКОВИЋ О ПРЕТЊАМА ВУЧИЋУ: Он многима смета јер желе да виде Србију на коленима, позивам надлежне да најхитније реагују

Фото: Ж. Кнежевић

- Јасно је да је председник Александар Вучић кључни покретач напретка и стабилности Србије, и очигледно је да је сметња многима који желе да нашу државу виде понижену и на коленима, а читав регион као трајно буре барута које ће неко палити по потреби и у складу са својим геополитичким циљевима - указао је Селаковић у саопштењу.

Он напомиње да многи председнику Вучићу никада неће опростити то што је чврст у одбрани Косова и Метохије и што је јасно поручио да неће ставити потпис на признање нечега што је проистекло из насиља и неправа.

- Највећи грех му је у очима непријатеља Србије то што је грађанима вратио самопоштовање, понос и веру да њихова држава може бити успешнија и боља. Србија предвођена Александром Вучићем повратила је себи право на успех, и неће је зауставити ни криминалци, ни психопате нити њихови налогодавци - поручио је Селаковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)