НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9. ДО 16. МАЈА: Бика привлачи особа са посла; Јарцу следи период тензија и на пословном и на љубавном плану

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

08. 05. 2021. у 22:16

САЗНАЈТЕ шта вас наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9. ДО 16. МАЈА: Бика привлачи особа са посла; Јарцу следи период тензија и на пословном и на љубавном плану

Фото: Depositphotos

ОВАН (21.3. - 20.4)

Посао Известан је мањи финансијски добитак, али истовремено и неочекивани трошкови. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило, без обзира на то колико је било непријатно, корисно за вас.

Љубав Препуни сте позитивне енергије. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да је то нереално све док у планирању не учествује и друга страна. Тензија између вас и вашег партнера све више расте. Ако се не будете приземљили, односи могу да захладне.

Здравље Болови у стомаку.

БИК (21.4. - 21.5)

Посао Никако се не сналазите у хаосу у коме сте се затекли. Стагнирате у свему, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су, због ваших несмотрених потеза, у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Љубав Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна ће бити откривена.

Здравље Гастритис.

БЛИЗАНЦИ (22.5. - 21.6)

Посао Ви сте као темпирана бомба. Није повољно време за покретање нових послова јер сте изложени приливу енергије коју ћете тешко контролисати. Последица тога могу бити брзоплете реакције којима ништа нећете постићи. Крај недеље наговештава завршетак важних послова, али будите на опрезу јер чак и најсигурнији послови могу да се искомпликују.

Љубав Чим се ослободите пословних обавеза, романтично расположење расте. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Период је повољан за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље Чувајте леђа.

РАК (22.6. - 22.7)

Посао Известан је мањи прилив новца који можете да потрошите на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда па будите пажљиви где год да се крећете, а поготово на послу.

Љубав Подршка вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која је веома битна. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље Проблеми с ногама.

ЛАВ (23.7. - 22.8)

Посао Под великим сте притиском јер вас мучи осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне, али дугорочно могу бити веома исплативе.

Љубав Нисте сигурни како да се поставите па вам је најлакше да сву одговорност свалите на другу страну. Ако вас савладају страхови, упашћете у озбиљан сукоб с вољеном особом јер нисте у праву. Променљивост расположења може трајно пореметити партнерски однос.

Здравље Контролишите крвни притисак.

ДЕВИЦА (23.8. - 22.9)

Посао Ви одлично знате којим путем морате да идете уколико желите успех. Истовремено, све што започињете осуђено је на блокаду. Неки људи, којима сте веровали, не испуњавају ваша очекивања. Тренутне тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите приоритете. Идеје којима се водите нису лоше ако их спроведете у право време.

Љубав Не знате шта желите. С једне стране, волите своју слободу, а с друге, прија вам да имате некога. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно да сада мењате нешто у односу с партнером, док не видите чиме располажете.

Здравље Чувајте плућа.

ВАГА (23.9. - 22.10)

Посао Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па та дилема може да изазове велике недоумице. Немате много времена за колебање, морате брзо да делујете. Не трошите време на љутњу и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте своју интуицију. Решење није компликовано, али ви се упорно држите старе приче копањем по догађајима из прошлости.

Љубав Једна фаза ваше љубавне везе пролази и крајње је време да размислите о следећем кораку. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље Несаница.

ШКОРПИЈА (23.10. - 22.11)

Посао Стижу новости, али на ваше велико изненађење, неповољне. Неки људи су вам нехотице пренели лажне вести. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега, за сада, није у вашој моћи.

Љубав Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље Нервоза.

СТРЕЛАЦ (23.11. - 21.12)

Посао Ово је време када је потребно да се примирите. Најпаметније је да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер свака може да се развије у озбиљан сукоб. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте боља времена.

Љубав Шта год урадили и како год се поставили, ових дана, ви сте сумњиво лице. У светлу тога, превентивно, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може да вас, нехотице, изда.

Здравље Проблеми с кожом.

ЈАРАЦ (22.12. - 20.1)

Посао Иако сте у прилично доброј форми, истовремено се осећате спутано. Добра страна таквог аспекта је у томе што ви под притиском сјајно функционишете па ћете, до краја овог периода, без обзира на осећај несхваћености, постићи врхунске резултате у пословима за које мислите да нису важни. То што будете ових дана урадили, у будућности ће се исплатити.

Љубав Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То вам изискује доста енергије, која вам ионако већ недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате па због тога спустите лопту и одустаните од надмудривања.

Здравље Бронхитис.

ВОДОЛИЈА (21.1. - 19.2)

Посао Много тога сте започели, на више страна мање пројекте који вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном периоду ће се вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Љубав С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она потенцира озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању емотивних проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам непријатна дискусија, а некима чак и озбиљна свађа.

Здравље Алергије.

РИБЕ (20.2. - 20.3)

Посао Ово је период током кога бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о важној пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Све што ових дана радите, темељно и стрпљиво два пута проверите.

Љубав У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте љубав прихватили као нешто у шта није неопходно посебно улагати.

Здравље Чувајте се повреда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)