ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 23. ОКТОБАР: Девица налази одговоре у дубини душе; Вага добија нову шансу ако истрпи критику

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

22. 10. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 23. ОКТОБАР: Девица налази одговоре у дубини душе; Вага добија нову шансу ако истрпи критику

Илустрација Depositphotos

Ован

Препуни сте оптимизма и елана тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољном одлуком који вашу идеју искључују у старту.

Бик

Уморни сте од темпа који вас притиска већ неко време, констатује дневни хороскоп. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе, па је сад време да у томе и истрајете.

Близанци

Финансијска ситуација се стабилизује, право је време да добро расположење поделите с вољеном особом. Стиже вам вест која може, накратко, да прекине хармонију. Данас не размишљајте о послу, одмарајте али будите умерени у храни и пићу.

Рак

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању с вољеном особом и егзотичним путовањима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

Лав

Ишчекујете промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна па је извесна тензија и нерасположење, наговештава дневни хороскоп. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови.

Девица

У срце су вам се увукли страхови. Нисте сигурни да ли вас воле зато што као човек вредите или је то зато што имате моћи да им нешто приуштите, чак и материјално. Одговор на ову дилему морате потражити у дну душе која зна одговор.

Вага

Немате рационално објашњење због чега сте пропустили понуду која вам је сада промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање.

Шкорпија

Устремили сте се на једну особу, убеђени да је у њој све оно што у овом тренутку желите, примећује дневни хороскоп. Њено одбијање вас још више привлачи, али то није зато што је то права особа за вас, већ зато што је вама непојмљиво да постоји неко ко је имун на ваше чари.

Стрелац

Емотивно сте напети па вам данашњи аспекти додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа ће кратким коментаром на тренутак пољуљати ваш систем вредности, али ви не примајте све к срцу. Атмосфера око вас јесте непријатна, али и краткотрајна.

Јарац

Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Данас свака превише озбиљна тема може прећи у отворен сукоб.

Водолија

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите, саветује дневни хороскоп.

Рибе

Очекују вас повољан договор, успешна куповина као и стабилизација на пољу финансија. Ако доносите неку важну одлуку, дан је повољан за то. Будите истрајни, не одустајте од покретања нових пројеката јер се слична прилика неће скоро поновити.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)