ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 20. ОКТОБАР: Близанце секирају изненадни трошкови; Јарцу следи интересантна животна лекција

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

19. 10. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 20. ОКТОБАР: Близанце секирају изненадни трошкови; Јарцу следи интересантна животна лекција

Фото Depositphotos

Ован

Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали, прогнозира дневни хороскоп. Следује вам и званично упознавање с утицајном особом коју знате из виђења.

Бик

Нервира вас то што сте своју околину научили да сте ви иницијатор свега. Расположење је такво да бисте данас више волели да одговорност буде на неком другом, а да је ваш задатак да будете весели гост који треба добро да се проведе.

Близанци

Извесни су изненадни трошкови, ипак се не нервирајте јер ћете успети да стабилизујете ситуацију. Подршку потражите од пријатеља. Избегните сусрет са партнером јер једна безазлена неспретна реченица може бити окидач за озбиљну свађу.

Рак

Ако бисте рационално анализирали своју позицију, признали бисте да она и није толико лоша. Проблем је у томе што сте склони кукању и критиковању, па такве људе окупљате око себе, констатује дневни хороскоп. Слушајући околину упадате у песимизам који, у ствари, уопште није ваш.

Лав

Време је да се реорганизујете. Чишћење како у свом дому тако и на радном месту створиће вам амбијент за реализацију многих пословних пројеката. Али, ако се на тренутак искључите из свих професионалних активности, схватићете да центар света нисте ви.

Девица

Прави је тренутак да своје планове спроведете у дела, нарочито ако сарађујете с иностранством. Осим тога, овакви транзити могу најавити и интересантно познанство с особом која је далеко, а коју срећете на чудан начин, на пример, преко друштвених мрежа.

Вага

Слаткоречиви сте према свима данас. Ваше добро расположење је, у ствари, маска за осећај несигурности који вас је обузео, наговештава дневни хороскоп. Подсвесно желите да својим добронамерним коментарима друге људе мотивишете да вам узврате исто. Разочараћете се.

Шкорпија

Расположење вам је нестабилно, ово је један од оних дана када је боље да се повучете и проведете сате у самоћи. Прави узрок свему томе је хронична ненаспаваност па је неуредан животни ритам стигао на наплату. Частите себе поштеним предахом.

Стрелац

Обузети сте пословним проблемима. Ипак, то није поље на коме можете очекивати битна дешавања. У центру пажње треба да буде један члан породице, јер, од њега стиже велика подршка која ће вас ганути. Пажљиво осмислите како ћете захвалити.

Јарац

Не померате се с места. Таман кад помислите да се нешто покренуло, нова препрека вас враћа на почетну позицију. Нервозом ништа не решавате, неопходно је да сачувате стрпљење. Дан који протиче доноси интересантну животну лекцију.

Водолија

Време је за селекцију. Одбаците неколико ствари које су вам већ неко време извор велике бриге, саветује дневни хороскоп. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, чека вас тешка одлука рестрикције због које ћете се многим људима замерити.

Рибе

Не верујете у разна обећања којима вас затрпавају. Морате се максимално ангажовати и сами себи помоћи у проналажењу решења. За очекивати је стагнација свега па због тога не покушавајте да започнете никакав нови посао.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)