ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 20. ЈУЛ: Бик мора да поради на смиривању тензија; Водолија није довољно упорна

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

19. 07. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 20. ЈУЛ: Бик мора да поради на смиривању тензија; Водолија није довољно упорна

Фото Depositphotos

Ован

Добијате вест о додатном приходу на који нисте рачунали, прогнозира дневни хороскоп. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко рационалних могућности како вам све не би, на крају, пресело.

Бик

Не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Близанци

Незадовољство у радној средини преносите и на приватан живот. Иако је посао важан, претерано се удубљујете и све то почиње да утиче на односе унутар ваше породице. Неко од укућана може бити јако несрећан због ваших критика, попустите притисак.

Рак

Под великим сте притиском и од вас се очекује да спроведете не баш популарне мере, каже дневни хороскоп. Својим присуством нећете успети да спречите жустре расправе у којима ће бити и тешких речи. Заузмите став и без пуно речи саопштите своје намере.

Лав

Уколико вам је стало да покажете све своје потенцијале пронађите особе које ће вам помоћи у томе. Немојте трошити време у расправи са небитним људима јер на тај начин само губите енергију која ће вам затребати када то не будете очекивали.

Девица

Не држи вас место, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Дневни хороскоп саветује - прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Вага

Будите стрпљиви и доследни данас. Иако је неопходна пуна концентрација, вас обузимају премор и поспаност. Ако се не тргнете, направићете озбиљне грешке због којих ћете трпети последице. Осим тога, будите опрезни на улици и у саобраћају.

Шкорпија

Предстоји вам позитивна промена на љубавном плану. Ситуација креће набоље. Због интензивних пословних обавеза, своје слободно време ћете проводити радно па ће то одвајање од партнера донети стимуланс за период који долази.

Стрелац

Трошите беспотребно време на организацију пута а нисте сигурни да је све изводљиво. Суштинске ствари нисте довршили, констатује дневни хороскоп. Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати дан.

Јарац

Време је за предах. Расположење поправља сусрет с пријатељима који су у прошлости били део ваше свакодневице. Обиље тема и опуштајући разговори могу бити својеврсна чаробна формула експресног опоравка од свега што вас је у прошлости уморило.

Водолија

Нисте довољно упорни, пребрзо одустајете. Имате осећај да вас нико не разуме и не примећује вашу жртву, за коју верујете да је превелика. Лош осећај је тренутно нерасположење па због тога послушајте дневни хороскоп - не повлачите потезе због којих ћете се касније кајати.

Рибе

С једне стране имате вама надређене људе, а с друге стране оне који су испод вас и чекају ваш потез од кога зависи њихова судбина. Да бисте свима удовољили, морате поштено одмерити. Будите одлучни, ваш осећај за правду ће победити.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)