ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 2. ЈУН: За Бика ово није повољан дан за уговоре; Водолија размишља о уживању са вољеном особом

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

02. 06. 2021. у 07:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 2. ЈУН: За Бика ово није повољан дан за уговоре; Водолија размишља о уживању са вољеном особом

Фото Depositphotos

Ован

Покушавате нешто да започнете. Ви јесте особа створена за нове пројекте, али овај дан није повољан за то. Одложите важне одлуке, нарочито ако упаднете у искушење да прекинете сарадњу с људима о којима сте, до данас, имали сјајно мишљење.

Бик

Иако све делује обећавајуће, није повољан дан за уговоре и било какве трансфере. Одложите накратко јер ако сада започнете нове преговоре, могу вас сачекати велике компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

Близанци

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.

Рак

Скупљате храброст да члановима породице саопштите своје намере. Ситуација је можда непријатна, али искреност ће вам се исплатити. Није све тако црно како се то сада вама чини. Дневни хороскоп предивђа да ћете на крају добити подршку коју сада уопште не очекујете.

Лав

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особа која вас данас несебично обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.

Девица

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате бити свесни да ако то учините, након тога улазите у потпуно нови живот после чега нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што управо желите.

Вага

Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера постоји велика шанса да кризу пренесете и на своје окружење. Уз помоћ једног члана породице повратићете оптимизам иако реална ситуација, и даље, налаже велики опрез.

Шкорпија

Правите компромис тамо где му није место. Робујете неким убеђењима која нису рационална. Уколико данас не послушате савет једног пријатеља, а све то бисте могли да спознате на један непријатан начин. Верујте у добронамерност других људи.

Стрелац

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

Јарац

Крај једног циклуса на послу учиниће вас веома поносним, прогнозира дневни хороскоп. Ваш удео је велики и очекујете материјалну награду. Без обзира на ваше реалне заслуге, будите спремни на то да финансијска добит неће бити сразмерна уложеном труду.

Водолија

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању с вољеном особом и егзотичним путовањима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

Рибе

Транзити вам доносе шансу да своје идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете на најбољи могући начин и добијете подршку сарадника од којих сте то најмање очекивали. Чувајте се повреда, а нарочито будите опрезни у саобраћају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)