АСТРОЛОГ ОТКРИВА: Шта датум када сте упознали вољену особу говори о вашем односу?

Novosti online

21. 09. 2020. у 23:59

АСТРОЛОГ ОТКРИВА: Шта датум када сте упознали вољену особу говори о вашем односу?

Фото: Depositphotos

АСТРОЛОГ Александра Бјељац открива каква ће бити ваша веза зависно од датума када сте је започели.

22. март - 20. април

У овој вези никада неће бити монотоно. Доста страсти и искрености, а веза чврста, пуна изненађења. Проблеми који могу настати решавају се у интимном загрљају са доста еротике. Након тога искрен разговор решава све потешкоће. Очекујте неочекивано, али искрено и директно.

20. април - 20. мај

Однос настао у овом периоду је стабилан. Бићете ослонац једно другом. Много уживања, страсти и лепих тренутака вас чека. Не заборавите на свакодневне обавезе и размишљајте о дневним обавезама и људима који вас окружују.

21. мај - 20. јун

Акценат на доброј комуникацији и дружењу међу партнерима. Добри сте животни сапутници. Вама никада неће бити досадно. Време проводите у изласцима и дружењу са пријатељима и вама блиским људима. Нема љубоморе. Једина мана је могућност преокупације друштвом. Опрез да не изгубите осећај припадности, па да веза подсећа више на пријатељство.

Фото: Depositphotos

21. јун - 22. јул

Веза пуна љубави и нежности. Права романса. Јавља се потреба да останете заувек заједно и остварите породицу са пуно деце. Планирате заједнички живот у хармоничном лепом окружењу. Волите да сте заједно и више него што је то могуће. Опрез да не изгубите своје ја.

22. јул - 22. август

Веза пуна страсти, али и расправе, са доста драматичних ситуација. Топлина и нежност присутни су у интимним тренуцима. Романтика је ту и вас није брига шта други мисле о вама као пару. Ви једноставно делујете савршено и када то и није баш тако.

Фото: Depositphotos

23. август - 22. септембар

Ова веза доноси сигурност, стабилност у сваком смислу. Отворени разговори, искрени без већих расправа красе ову везу. Јако се проналазите у интелектуалним разуговорима и решавању текућих проблема. Опрез да временом не понестане страсти.

23. септембар - 22. октобар

Важност дајете уживању. Волите лепа места за изласке, лепа дружења. Уживате у сваком тренутку. Могуће је да ћете бити неодлучни и помало неискрени у вези. Могу вас пољуљати и туђа мишљења, па се трудите да слушате свог партнера, а не друге.

Фото: Depositphotos

24. октобар - 22. новембар

Веза пуна љубоморе и жеље за доминацијом. Колико год на почетку улажете у превелике емоције, толико може доћи до сукоба када се боље међусобно упознате. Страст је та која ће вас одржати.

22. новембар - 21. децембар

Веза која вам пружа слободу. Разумете се и поштујете. Доста излазака предстоји и авантуристичких момената. Тежња ка слободном изражавању емоција и страсти, па будите обазриви и забавни да после неког времена неко други не би заменио интересовања су била заједничка.

Фото: Depositphotos

22. децембар - 19. јануар

И ако улазите у везу са особом која је можда млађа од вас, имаћете утисак да је та особа старија и стабилнија од вас. Док они који уђу у везу са старијом особом могу осећати супротно. Однос настао у овом периоду је врло стабилан. Брзо ћете решавати проблеме. Разумевање када су битне ствари у животу. Опрез да временом не изгубите блискост и понестане страсти.

21. јануар - 19. фебруар

Могући нагли уласцу у везу као и изласци из исте. Сигурност у овој вези помало лебди у ваздуху. Ипак, предстоји лепо дружење, страсти које обећавају само ако особи дате слободу у сваком смислу и ако нема љубоморних сцена. Савладајте себе када се суочите са стварношћу.

Фото: Depositphotos

19. фебруар - 21. март

Ове везе су фигуративно трагичне. Филмске љубави. Сви знамо да све и није баш тако како изгледа. Дакле, превелика идеализација партнера доводи до разочарења и патње. Ове везе могу опстати само ако један другог пустите да плива слободно. Па, уживајте, али не заборавите да дате слободу и машту једно другом.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)