БАКИР ИЗГУБИО КОМПАС: Алијин наследник покушава да психологијом страха опстане на власти

Душан Стојаковић

22. 04. 2021. у 10:26

Бошњаци годинама трпе "ментални геноцид" управо од Бакира и његових рођака и пајташа који контролишу све полуге моћи у ентитету Федерација БиХ

БАКИР ИЗГУБИО КОМПАС: Алијин наследник покушава да психологијом страха опстане на власти

Новости

БАКИР је мало нервозан. Чедо рахметли Алије Изетбеговића потпуно је изгубило контролу и због спорног Јаншиног "нон пејпера" оголило своје политичке и људске ставове. Половину своје државе и други по бројности народ Босне и Херцеговине назвао је - геноцидашима. Не само да је сипао увреде, него је запретио и крвавим обрачуном.

Каже да ће да поведе људе у рат. То изговори "лидер", који је три и по године сукоба у БиХ провео у трезору централне банке, како га не би нешто окрзнуло. А, и да престо Изетбеговића сачува наследника. Доста му је, изгледа, да га због скривања прозивају у шехеру, па би сад, под старе дане, да крене у бој. И смешно и јадно!

Срећом речи малог бабиног до танчина разјашњавају "наратив" о једном ужасном масакру. Надмудривање око квалификације тог злочина, због којег падају и министри у региону, има намеру да један народ промени име и да "мултиетничка Бакирова Босна" има три конститутивна народа: Бошњаке, Хрвате и геноцидаше.

А, кад смо код поменуте кључне речи, нажалост Бошњаци годинама трпе "ментални геноцид" управо од Бакира и његових рођака и пајташа који контролишу све полуге моћи у ентитету Федерација БиХ. У проблему је Бакир, јер се његовом страначком колеги и премијеру ФБиХ Фадилу Новалићу суди јер је на почетку пандемије короне вишеструко преплатио респираторе. И, гле чуда, неопходна медицинска средства купила је фирма "Сребрна малина", која се бави откупом овог воћа у околини Сребренице.

А, да би овај злочин добио комични епилог, Бакирова супруга Себија, иначе шефица најзначајније сарајевске болнице, пре месец је потврдила да преплаћени респиратори ничему не служе. У оваквом теснацу једина му је шанса да психологијом страха опстане на власти. Сиктер!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)