ЗАР ЈЕ БУНДА НАЈВАЖНИЈА: Твитер-елиту не занима епидемија, већ непресушно критизерство

Биљана Радивојевић

08. 12. 2020. у 12:09

ЗАР ЈЕ БУНДА НАЈВАЖНИЈА: Твитер-елиту не занима епидемија, већ непресушно критизерство

Новости

Оно што обичан човек, вероватно, није ни приметио од бриге да се сам или неко његов не зарази короном, за дежурне "праведнике" твитер-заједнице, важније је него што би био сам проналазак лека

НИЈЕ, изгледа, уопште важно ко нас лечи, где нас лечи, ни како нас лечи, и то овако "убеђене" да је ковид 19 бабарога, којом само плаше неваљалу децу. Тако релаксирани, у овом паклу короне који, такође, тамо неко много зао измишља, можемо да се бавимо "темом над темама" - зашто директорка нове ковид-болнице у Батајници, др Татјана Аџић, дочекује пацијенте ни мање, ни више него - у бунди?

Оно што обичан човек, вероватно, није ни приметио од бриге да се сам или неко његов не зарази короном, за дежурне "праведнике" твитер-заједнице, важније је него што би био сам проналазак лека против болести од које је у свету преминуло 1,45 милиона људи.

Ко може да им не верује да докторкина бунда кошта 4.000 евра? Док лекари, ево већ девети месец раде без паузе, у скафандерима, они су у вип сепареима, испијајући "кристал" и ширећи вирус корона, сигурно савладали бар почетне лекције о врстама и ценама крзна. Али, оне из основног васпитања - дефинитивно нису. Зато немају поштовања за лекаре који ризикујући своје спасавају туђе животе, и доконо коментаришу ко је шта обукао.

За разлику од твитер-елите са основним занимањем - непресушно и насушно критизерство, "обичну Србију" тешко да занима докторкина бунда и да ли се неспретно изразила "да једва чека прве пацијенте". Важно је да ли зна и да ли хоће да нас лечи? Да ли има места у болницама, у којима се постављају помоћни лежајеви због оних који су партијајући по клубовима играли руски рулет с нашим животима. Чули смо и ваше оркестриране повике о "рупама на контејнеру", које сте ваљда уочили сателитским снимком из својих удобних лењиваца, и пре него што је за четири месеца направљена болница у Батајници отворена.

Зато, господо твитераши - одморите се мало. Бар из пристојности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

buki

10.12.2020. 08:36

Prosveta, zdravstvo, opština i druge javne službe se uglavnom oblače na buvljacima i seken-hend radnjama, pa ta bunda verovatno košta mnogo manje od 500 evra. Pošto tviterašima ta mogućnost kupovine nije ni pala na pamet, rekla bih da oni imaju mnogo više novca od doktorke, a i vremena da zaludni brinu brigu tuđeg novčanika.

Tamarsa

10.12.2020. 11:13

Smeta, smeta. Gledala prilog, nije u pitanju bunda vec manjal filinga sagovornice da bi u tim trenutku kaput ipak bio primereniji. Da ne govorim o gotovo egzaltiranoj izjavi da sa nestrpljenjem i radoscu oceluje nove pacijente. Pritom , podvlaceci da je pre ovog novog postavljenja bila nacelnik odeljenja koje brojalo 6 ili 9 lekara. Ne dovodim u pitanje strucnost dr ali je njena izjava kojom se predstavila javnosti pa i ta bunda nesrcan splet okolnosti