Постоји ли веза између домаћих екстремних либералних снага окупљених у коалицији "Морамо" и страних плаћеника на привременом раду у Украјини?

Gogi11

17.04.2022. 09:19

Колко се багре накупило или изродило у Србију да је то просто невероватно "на сваког јунака има буљук издајника" истину рече Петар Божовић у филму алинајгоре је што њих има и у власти и у опозицији....

Rašo

17.04.2022. 12:54

Тако је Фићо, сви путеви воде ка једној адреси. Какав год траг да пратимо, новац, организације, међусобне подршке, узајамна хваљења ... увек се дође до круга са једним те истим центром и истим намерама и циљевима. Све то смо одавно слутили а сада и видимо и знамо! Ту и почињу њихове муке. Посао не иде, људи им више не верују, лажи не пролазе, поробљени се дижу, ... Слобода човечанства је веома близу!

Nikolas

17.04.2022. 16:20

Ова држава је дужна да прати и проверава оне грађане који имају блиске контакте са држављанима Западне и Средње Европе. То је легитимно и нормално, и то се тако радило у Краљевини Југославији, СФР Југославији и Милошевићевој СР Југославији, а може да се ради и данас. Србија и српски народ се морају заштитити од дејства страних обавештајних служби.

ZzzZ

17.04.2022. 17:07

Ti njeni prijatelji sto su ratovali ratovali.Sad sledi gulas i mesano meso na zaru.Pa sad gospodjo zali se Canku Natasi Djukanovicu Cedi Biserki svima Srbskim neprijateljima, da nije ukusno.Mora biti ti je po' nato standardima.

Possum

17.04.2022. 17:32

Одличан текст. Да ли је овој еколошкој организацији свој "благослов" за рад дао и епископ диселдорфски Григорије познатији као бискуп Гргур?