ДРИТАНОВА СПРДЊА СА НАРОДОМ: Прекрајање изборне воље грађана изводи без оних који су највише допринели паду ДПС-а

Велиша Кадић

20. 01. 2022. у 09:56

Мило је једва дочекао да подржи пројекат УРА, прискочили су ту и традиционални савезници Бошњаци и Албанци

ДРИТАНОВА СПРДЊА СА НАРОДОМ: Прекрајање изборне воље грађана изводи без оних који су највише допринели паду ДПС-а

Новости

ЦРНОГОРСКИ господар живота и смрти више није Мило Ђукановић, већ Дритан Абазовић. Са четири освојена мандата у оквиру коалиције "Црно на бијело" на изборима 30. августа 2020. године он сада кроз иницијативу за формирање мањинске владе жели да кроји изборну вољу грађана исказану кроз величанствене литије и страдање тадашњих опозиционара.

Српски народ у Црној Гори изнео је највећи терет тродеценијске владаване и тортуре ДПС и сада га у новој прекомпозицији нема нигде! А разлог је, што неко допро примети, јер Дритан држи бесу Де-Пе-Есу! Судбина Црне Горе, само што се није нашла у рукама комита и оних који су палили гуме на Цетињу не би ли спречили устоличење митрополита Јоаникија и долазак патријарха Порфирија.

Да ли су тога свесни у Социјалистичкој народној партији, чији је оснивач био почивши Момир Булатовић, који је такође био жртва бившег режима? Много је питања на која би Абазовић и његово друштво морали да одговоре. Мило је једва дочекао да подржи пројекат УРА, прискочили су ту и традиционални савезници Бошњаци и Албанци.

И све да прође мањинска влада без представника ДПС, али уз њихову подршку, како ће Дритан и остали спровести обећану демонтажу бившег режима и реформе у правосуђу које ударају на врх Милове партије, њега лично као и чланова породице? У целој овој причи Дритан је вешто заобишао оне који су приложили највећу жртву паду диктатуре, чији су лидери, чланство и бирачи истрпели вишегодишњу торутуру. Црна Гора не може опстати као држава ако је антицрногорска или антисрпска. Ово што нуди Дритан је све само не то. Премијер је најавио ванредне парламентарне изборе у мају као излаз и можда је и то боље од ове спрдње са народом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТАЧКИЦЕ НА ЕКРАНУ: С којим правом се НАТО позива на имунитет за убиство људи