ТЕРОР МАЊИНЕ: Антиваксери су скинули маске - потребан правни лек против безумља

Биљана РАДИВОЈЕВИЋ

05. 11. 2021. у 10:36

АНТИВАКСЕРИ су скинули маске. Још трабуњају, и бунцају на крилима заблуда које су глобално већ нанеле доста штете, а сад су постали и отворено агресивни.

ТЕРОР МАЊИНЕ: Антиваксери су скинули маске - потребан правни лек против безумља

Новости

У недостатку аргумената, које никада нису ни имали, и вербалне каменице које већ дуго бацају на науку, сад отворено насрћу и на њене експоненте.

Њихову рафалну паљбу увреда није избегао готово ниједан лекар ни из Кризног штаба, ни из других тела која креирају стратегију борбе против ковида 19, у којој је вакцинација, што је емпиријски доказано, главна окосница. Једина је разлика што су другима погрде упућивали на профилима друштвених мрежа, а епидемиолозима др Предрагу Кону и др Браниславу Тиодоровићу су готово закуцали на врата, и то са проширеним вокабуларом псовки и увреда.

То им није било доста. На згради у Београду у којој живи епидемиолог, за чије јеврејско порекло сви знају, освануо је графит: "Кон = Менгеле"? Било их је још: "Др Кона на колац".

На вајбер-групама пишу да Кон "треба да заврши исто као Ђинђић", не изостављајући опет ни антисемитске поруке. Кона и Миланка Шеклера пореде са официром НДХ Еугеном Дидом Кватерником, главнокомандујућим усташким логорима, уз језиву опаску да су "сва тројица припадници истог народа"...

Таквим понашањем антиваксери сад и јавно демонстрирају оно што је сваком разумном одавно јасно: да у таквим групама, у којима има и лекара, што је потпуно недопустиво, нису никакви спаситељи света од егзибициониста у науци који хоће све да нас чипују и да нам промене генетски код.

Свима је све јасно осим - докле више? Предуго сви трпимо терор мањине која нас свакодневно гура у пакао епидемије. Наука, нажалост, још нема лек против ковида, али држава би хитно морала да примени правни лек против безумља антиваксера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕЋЕ МОЋИ: Инциденти у Београду