МИРКА СЕЈЕ МРЖЊУ: Ново медијско упориште ДПС-а наставља блаћење Срба и СПЦ

Велиша Кадић

26. 10. 2021. у 10:38

Да је којим случајем Мирка Девић напад усмерила ка муслиманима или Бошњацима сигурно би била линчована

МИРКА СЕЈЕ МРЖЊУ: Ново медијско упориште ДПС-а наставља блаћење Срба и СПЦ

Новости

ДА из Мире "сто ђавола вире", како каже чувена народна изрека, уверили смо се пре два дана. Из Миловог медијског мрака севнула је Мирка са још једном у низу отровних и увредљивих порука на рачун Срба у Црној Гори и Српске православне цркве, стајући тако у строј Ђукановићевог "елитног одреда" са све Ненадом Чанком који још тумара по Ивановим коритима са комитама.

Овог пута из уста Мирке Девић, рођене Ковачевић, из Ивањице, краја чича Драже! Покушај да стави знак једнакости између убица Љубише Мрдака и верника СПЦ или у преводу да се од СПЦ и верног народа може очекивати само зло је за - затвор. Мирка је каријеру градила од Радио Берана до ТВ Подгорице, новог упоришта ДПС, сејући мржњу у народу уочи пролећних локалних избора у главном граду Црне Горе.

Девићева је за недавну трагедију човека у Никшићу, који је животом платио покушај да спасе државни новац намењен пензионерима, окривила учеснике литија и бранитеље светиња СПЦ у Црној Гори! Типично "другосрбијански" говор мржње, уз већ устаљену крилатицу Милових "вероучитеља" - "Црква Србије", а не СПЦ. И то све засигурно уз директиву првог човека Рада Војводића, те градоначелника Ивана Вуковића и на крају аминовање оног који деценијама креира овакав амбијент.

Да је којим случајем напад усмерила ка муслиманима или Бошњацима сигурно би била линчована. Овако, дан након срамног обраћања грађанима Подгорице ћуте сви - држава и главни град. Неми су и заштитници људских права. Јуче се у Подгорици јавно причало да је њен супруг запослен у Специјалном полицијском тиму који је под надлежношћу Миливоја Катнића, главног специјалног државног тужиоца. Претходно је био ангажован у ЦБ Беране. У Црној Гори баш освежило!

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)