БРУКА ЖИВИ ДОВЕКА: Како јенова осовина у Подгорици од Срба направила “поражену већину”

Милутин Секуловић

19. 06. 2021. у 10:13

Само неупућенима, или злонамернима, није јасно да су овим потезима желели да дестаблизују власт у Србији

БРУКА ЖИВИ ДОВЕКА: Како јенова осовина у Подгорици од Срба направила “поражену већину”

Новости

У СМИРАЈ дана, када су хулигани на Цетињу у синхронизованој акцији са "централом" уз арлаукање јуришали на Цетињски манастир, Црна Гора је доживела неколико шамара од дела актуелне власти и поражене коалиције око Ђукановића, од којих ће образи поноситих горштака бридети још дуго!

Неуспешни почетак задуживања државе "на реч", од око милијарду евра, окончан је делањем нове "осовине" Здравко-Бечић-Мило, уз, наравно Дритана, и Срби из Црне Горе, који су на својим плећима извојевали изборну победу 30. августа заједно са својом СПЦ, за неколико минута постали су "поражена већина". Што је најцрње, усвајањем Резолуције о геноциду у Сребреници постали су - геноцидан народ!

Приде, сервирана им је и смена министра правде, Владимира Лепосавића, аутора новог Закона о слободи вероисповести, којим се чувају и исламске и католичке светиње, "због става о Сребреници", чиме је део нове-старе власти хтео да покаже Србима у Црној Гори где им је место.

Само неупућенима, или злонамернима, није јасно да су овим потезима желели да дестаблизују власт у Србији, од које се већ захтева усвајање сличне резолуције, али и РС, на коју ће тек уследити најжешћа хајка са страних адреса, којој је циљ њено поништење...

Кривокапића је митрополит Амфилохије после народне победе над Ђукановићем, дочекао речима: Благо мени. На дан како ће га сада, након упорног одбијања да потпише Темељни уговор са СПЦ и новог удара на Србе, дочекати мудри, изабрани митрополит црногорско-приморски Јоаникије, очигледно нису ни мислили... Царство земаљско, било им је прече. Њихова брука живеће довека.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)