ПИЈАН УКРАО АУТОБУС И ВОЗИО БЕЗ ДОЗВОЛЕ: Ево која казна следи Свилајнчанину (24)

З. Глигоријевић

26. 01. 2021. у 13:50

ПИЈАН УКРАО АУТОБУС И ВОЗИО БЕЗ ДОЗВОЛЕ: Ево која казна следи Свилајнчанину (24)

Фото: В.М.

ПРИПАДНИЦИ саобраћајне полиције у Свилајнцу задржали су до истрежњења двадесетчетворогодишњег мушкарца који је, под дејством 2,42 промила алкохола у организму и без возачке дозволе, управљао аутобусом „мерцедес“ који је, како се сумња, претходно украо са аутобуске станице.

Он се сумњичи да је ушао у аутобус једне пожаревачке фирме у коме никог није било, стартовао га и одвезао се, а полиција га је убрзо након тога зауставила у Улици краља Петра у овом месту.


По налогу надлежног тужилаштва, против њега ће бити поднета кривична пријава за кривично дело неовлашћено коришћење туђег возила.

Судија Прекршајног суда изрекао је двадесетчетворогодишњем мушкарцу, због учињених прекршаја по Закону о безбедности саобраћаја, казну затвора од 30 дана и новчану казну од 220.000 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

boki

26.01.2021. 16:43

Sve vise pijsnih i drogirsnih vozaca .Pessci i neduzni gradsni sve vise gube zivote od siledija na putevima.Dosta je apelivanja molenja upoxorenja i placanje raznih slyzbi i sgencija kohe se bave ssovrscsjem.Donetti ostre kazne od trajnog oduzimanha vozacke dozvole krivci za udes da snose sve troskove stete i lecenja