СИНЕ МОЈ, ЉУБАВ ЈЕ ЈАЧА ОД СМРТИ: Страхињина мајка објавила потресну читуљу, навршило се четрдесет дана од његове погибије (ФОТО)

Новости онлине

22. 10. 2020. у 10:56

СИНЕ МОЈ, ЉУБАВ ЈЕ ЈАЧА ОД СМРТИ: Страхињина мајка објавила потресну читуљу, навршило се четрдесет дана од његове погибије (ФОТО)

Фото: З. Јовановић/Новости/Инстаграм

ДАНАС се навршило четрдесет дана од смрти Страхиње Стојановића, који је погинуо 13. септембра након што је испод његовог џипа активирана експлозивна направа током вожње.

Тим поводом су у новинама објављене читуље, а најпотреснија је она коју је послала његова мајка.

- Моје си небо, мој све... Сине мој, душо моја, путуј с анђелима сине, на неко боље и лепше место. Знај да ће те моја љубав пратити увек и свуда... Мој си живот, сав мој понос, мој највећи животни успех, осмеху мој најлепши... Волим те највише на свету целом... Љубав је јача од смрти - написала је његова мајка.

Фото: В.Н.

И Страхињини пријатељи су објавили читуљу, којом су поручили да и даље не могу да верују да га више нема.

- Био си друг, пријатељ, брат, био си све што може да буде човек... Не можемо и не желимо веровати да је ово истина! Не желимо да те нема... Да те више не видимо како се смејеш и збијаш шале! Потребан си нам, али ниси ту...

Подсећамо, Страхиња је у возилу био са својом девојком, Колумбијком Соњом Суарез Гомез.

Од силине детонације, возило је буквално преполовљено, делови су били расути свуда по коловозу, а према речима очевидаца, Стојановић је лежао на улици све до доласка Хитне помоћи, док му је Колумбијка држала главу у наручју.

Прво су се појавиле информације да је Страхиња остао без ногу, али је он након транспорта у болницу подлегао повредама.

Због убиства је ухапшен Миливоје Л. из Градишке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)