ХОРОР КОД ПИРОТА: Пукао ваздушни јастук у аутобусу и катапултирао путника, повређена и његова супруга

Novosti online

21. 10. 2020. у 23:55

ХОРОР КОД ПИРОТА: Пукао ваздушни јастук у аутобусу и катапултирао путника, повређена и његова супруга

Фото. И. Митић

ПУТНИК у аутобусу З. С. (62) из села Блато код Пирота тешко је вечерас повређен у Лесковцу када је ваздушни јастук у возилу пукао и подигао седиште, а лакше је повређена његова супруга стара 54 године, потврђено је у две лесковачке здравствене установе.

- Мушкарац којег је довела Хитна помоћ имао је прелом гркљана и није дисао. Успели смо да га интубирамо и реанимирамо и одмах упутимо у Клинички центар Ниш - казао је начелник ургетног центра Опште болнице у Лесковцу Милан Стојковић.

За сада је непознато којим се аутобусом возио овај брачни пар, али је извесно да се незгода догодила око 18 сати поред хипермаркета у Лесковцу.

- Наша екипа је за четири минута стигла, одмах преузела повређеног и пребацила у ургентни центар, а успут смо пружали неопходну помоћ - казао је један медицински техничар из екипе хитне помоћи која је била на терену.

Он је додао да је мушкарац грлом ударио у седиште, мада је његова супруга, која је повредила нос, испричала појединим здравственим радницима да је З. С. заједно са седиштем одлетео до крова аутобуса и повредио се при паду.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)