ПРЕТИЛИ МУ НА ИНСТАГРАМУ ПРЕ ПУЦЊА У ГЛАВУ: Језиве речи упућене Шарцу који је јуче рањен на паркингу Ушћа

Новости онлине

18. 10. 2020. у 20:08

ПРЕТИЛИ МУ НА ИНСТАГРАМУ ПРЕ ПУЦЊА У ГЛАВУ: Језиве речи упућене Шарцу који је јуче рањен на паркингу Ушћа

Фото: З. Јовановић/З. У.

УЗНЕМИРУЈУЋИ наводи, тачније претње Александру Шарцу (36) који је јуче тешко рањен у гаражи тржног центра на Новом Београду, објављени су почетком септембра на друштвеној мрежи Инстаграм.

Наиме, на једном профилу под називом "дух.гробарства", текст у које се описују наводне радње рањеног Шарца, прате приватне фотографије њега и супруге, као и њега у друштву неколицине младића.

У објави ове странице која је посвећена навијачима Партизана и то у делу "Јужне стране", судећи по осталим снимцима и фотографијама, Шарац је представљан као "цинкарош", којим ће се "позабавити у наредном периоду".

Текст испод видео-снимка направљеног од фотографија, преносимо у целости:

- Имате заштићене и незаштићене сведоке сараднике. Данас вам представљамо једног обичног цинкароша то јест незаштићеног – Александра Шараца. Почео је са цинкарењем давне 2011. када је на 200 грама једне супстанце нађен његов ДНК, али наравно неко други је одговарао за то... - наведено је, између осталог, у тексту.

Фото: Инстаграм

Подсетимо, Александар Шарац, рањен је у јучерашњој пуцњави у гаражи тржног центра "Ушће" када се приближавао свом возилу. У тренутку када је Шарац пао, убица је побегао са лица места. Наводно је убица на себи имао црвену јакну, качкет и хирушку маску на лицу. На Шарца су испаљена два хица у главу.

Пуцач је током бега одбацио пиштољ на излазу из гараже. На лице места су брзо стигли полиција и служба Хитне помоћи која је збринула повређеног мушкарца и превезла у Ургентни центар где се и даље налази у тешком стању. То је иначе трећи пут да се Шарац нашао на мети у протеклих 26 месеци.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)