ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СИЛОВАЊА СЛОБОДАНА: Запомагао, али га нико није чуо због гласне музике - ево шта се дешавало кобне вечери

Ј. Ј. Б.

29. 09. 2020. у 21:00

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СИЛОВАЊА СЛОБОДАНА: Запомагао, али га нико није чуо због гласне музике - ево шта се дешавало кобне вечери

Илустрација Фото: М. Нићифоровић

НИКОЛА М. (21) из Банатског Брестовца ухапшен је јуче због сумње да је брутално претукао, а потом и силовао свог познаника Слободана П. (19) из Беле Цркве.

Због саучесништва у овом монструозном чину, лисице на руке су стављене и Белоцркванину Милану Н. (21), у чијем се дому све догодило у ноћи између понедељка и уторка.

МЛАДИЋ

запомагао, али га нико није чуо због гласне музике

Према сазнањима "Новости", тројица пријатеља су кобне вечери заједно купила алкохол и отишла у Миланову трошну кућу, која се налази у дворишту напуштене зграде у центру Беле Цркве. У једном моменту, Никола М. је у видно пијаном стању шипком почео да удара Слободана, јер је одбио да имају полни однос, након чега га је и силовао.

Други осумњичени Милан Н., који се сам предао полицији, испричао је истражитељима да је, наводно, покушао да спречи Николу, али да је и он сам добио батине.

РОЂАК УБИЦА

ПРЕ само три године, близак рођак Милана Н., у чијем дому се догодио злочин, из чисте обести је убио свог суграђанина Јона Мезимку и покушао да силује његову пријатељицу. Разбеснео се, наводно, јер му Јон није дао цигарету, а после злочина отишао је у кафану.

Иако се све десило у дворишту у ком живи још четрдесетак људи, нико није чуо Слободанова запомагања, јер је наводно била пуштена гласна музика.

Младић је са тешким телесним повредама сам отишао у локални дом здравља да би му била указана лекарска помоћ, одакле су га хитно пребацили у вршачку болницу. Тамо су му констатоване повреде главе и леђа, а на поломљену шаку стављен му је гипс.

Лекари су, по службеној дужности, о свему обавестили полицију, која је саслушала жртву. Он је тада поднео пријаву против двојице другара због силовања.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће уз кривичну пријаву бити приведени на саслушање у Више јавно тужилаштво у Панчеву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

teorija zavere

30.09.2020. 11:40

Stalno se govori kako su prava homoseksualaca ugrozena. A sta je sa nasiljem od njihove strane? Lik koji je pretukao isilovao ovog momka je ocigledno homoseksualac. Dakle i medju njima ima itekako nasilnih osoba. ISti je slucaj kada se pominju svestenici koji seksualno iskoriscavaju mlade decake. Stalno se akcenat stavlja na rec "svestenici", a prelazi se preko cinjenice da su oni homoseksualci. Dakle, nsailje postoji i sa druge strane.