ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА УЗНЕМИРИЛА СРБИЈУ: Дивљаштво у Чачку, мачку жицом везали за решетку, па је спржили (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Новости онлине

28. 09. 2020. у 15:16

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА УЗНЕМИРИЛА СРБИЈУ: Дивљаштво у Чачку, мачку жицом везали за решетку, па је спржили (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Фото: Инстаграм/покретлевијатан

Покрет Левијатан обратио се јавности званичним саопштењем уз које је приложена застрашујућа фотографија мачке, коју су непознате особе везале жицом и затим живе спалиле.

Из Левијатана наводе да је мачка спаљена 25. септембра у пола 1 после поноћи у Чачку, а пре тога је жицом везана за жицу.

Након паљења петарди, запаљена је и ватра испод тела мачке и она је потпуно спржена.

УПОЗОРЕЊЕ - фотографија је узнемирујућа, можете је погледати кликом ОВДЕ

- Стравичан призор спаљеног тела истог јутра затекла је мајка са дететом, на путу ка вртићу. Тело је преузела Зоохигијена, те нисмо ми у могућности да урадимо обдукцију посмртних остатака, што је пракса, али радимо на утврђивању одговорности услед околности под којима се зверство десило - пише на инстаграм налогу Левијатана.

Као што и пише у саопштењу, иако су се првобитно појавиле информације да су овај злочин починила деца, из Левијатана наводе да је главни осумњичени пунолетна особа, а његову кривицу ће утврдити истрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Srba

28.09.2020. 17:34

Господе, Боже, колико психопата се слободно шета овом земљом.... најгоре је што су ово вероватно урадиле млађе особе..... Наћи их и оглобити најстрожије прво новчано, а онда и затворски. После тога- правац психијатрија.