ОВО ЈЕ ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА У ЗАТВОРУ: Радмила је оптужена да је угушила своју петомесечну бебу

А. Д.

28. 09. 2020. у 11:59

ОВО ЈЕ ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА У ЗАТВОРУ: Радмила је оптужена да је угушила своју петомесечну бебу

Фото: Новости

ПРИТВОРЕНИЦА Специјалне затворске болнице у ЦЗ у Београду Радмила Милосављевић (34), која је пронађена мртва у свом кревету у тој установи, угушила је свог петомесечног сина Кристијана.

 Више јавно тужилаштво у Шапцу против ње је подигло оптужницу за тешко убиство, након што је обдукцијом утврђено да је дечак угушен на спавању.

Злочин се догодио 20. априла 2019. године око 22.30 часова, у породичној кући у селу Петловача код Шапца, где је Радмила живела са супругом Сашом и троје деце. Жена је укућанима је испричала да је бебу нахранила и ставила у колица да спава, а да је касније, наводно, схватила да је преминула.

О догађају су убрзо обавештени и медији, а Радмила се пред новинарима представила као несретна мајка и није престајала да плаче. Рекла је да су дете након рођења, лечили од сепсе и да је тек срећом преживело, али да су лекари, наводно, констатовали чак 13 поремећаја.

- Јао тата, јао мама, како ћемо ово поднети! Да сте само видели како је леп. Али, очи му се склопиле, не смеје се више. Обукла сам му оделце што је тетка купила. Таман му, лепо му стоји - кукала је тада Радмила на сав глас.

Породица је, по свим обичајима, припремила сахрану, а полицајци који су били ангажовани на случају, су убрзо схватили да нешто није у реду.

Иако је Радмила показивала медицинску документацију по којој је беба рођена у 7 месецу и имала низ здравствених проблема, наложена је обдукција тела. Недвосмислено је утврђено да се дете није само угушио, а у предистражном поступку, Радмила је испричала шта је урадила. Међутим, она је након тога оспоравала свој исказ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)