ОСЕТИО САМ ВРТОГЛАВИЦУ И МУЧНИНУ: Огласио се Зоран Марјановић - ево како објашњава што се није појавио на суђењу!

Новости онлајн

27. 09. 2020. у 22:29

ОСЕТИО САМ ВРТОГЛАВИЦУ И МУЧНИНУ: Огласио се Зоран Марјановић - ево како објашњава што се није појавио на суђењу!

Фото: З. Јовановић

ЗОРАН Марјановић није се појавио у четвртак у Вишем суду на рочишту за убиство Јелене Марјановић, које се десило 2. априла 2016. године, јер је болестан и открио је да има тешку упалу уха, али и вртоглавице и мучнине.

Најавио је и да једва чека 13. новембар, када је следеће рочиште, како би се коначно саслушао судски вештак за телекомуникације Драгомир Васиљевић.

- У недељу сам одједном осетио несносни бол у уху, затим вртоглавицу, мучнину и немогућност одржавања правца кретања. Одмах сам се јавио оториноларингологу и отишао у једну приватну клинику - објаснио је Марјановић.

Он каже да му је доктор поручио строго мировање код куће и обавезно узимање терапије.

- Реч је о тешкој упали уха и средњег уха, које је заправо центар за равнотежу, тако да приликом устајања долази до дезоријентације у простору, вртоглавице и мучнине. Узимам прописану терапију и у фази сам мировања, тако да ћу се убрзо опоравити, надам се - рекао је супруг убијене певачице.

На претресу у четвртак није се појавила ни чланица судског већа Оливера Ђурић, такође из здравствених разлога, али је дошао судски вештак Драгомир Васиљевић, који је обавио вештачење мобилних телефона окривљеног Марјановића и његових чланова породице јер су наводно били искључени баш у време злочина.

- Једва чекам да се одржи следеће рочиште да саслушамо господина временско-просторног вештака, заправо да чујемо његове одговоре на врло конкретна кључна питања моје одбране. Господин временско-просторни вештак тужилаштва за телекомуникације на прошлом рочишту затражио је од моје одбране да му се доставе питања која ће му бити постављена на предстојећем рочишту да може да се припреми. Видите, можда би било добро да се олакша човеку да поставља сам себи питања и даје одговоре - прокоментарисао је Марјановић.

(Српски телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)