НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево ко је жена убијена у Баричу - радила је као медицинска сестра

Ј.Д.Лј.

24. 09. 2020. у 12:44

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево ко је жена убијена у Баричу - радила је као медицинска сестра

Фото: З. Јовановић

МЕШТАНИ Барича код Обреновца у шоку су због свирепог убиства које се догодило јуче у њиховом крају.

Наиме, полиција је у раним јутарњим сатима пронашла у кући у Београдској улици беживотно тело Јасмине Л. (46) коју је према првим информацијама са више убода ножем усмртио љубавник (57) из Коцељеве.

Он је након тога покушао самоубиство са моста, али у томе га је спречила полиција којој се предао и признао шта је урадио.

Мештани Барича кажу да слабо познају Јасмину и да она у овом крају није дуго боравила.

- Слабо је комуницирала са комшијама. Деловала је тихо и мирно - каже једна од комшиница. - Чула сам да се недавно развела и да има двоје деце. Знамо да је имала наводно новог партнера који је често долазио код ње, али не знам о коме је реч. Шта се то догодило између њих двоје само они знају.

Како сазнајемо од комшилука, кућа у којој је Јасмина Л. боравила припада њеним рођацима. Она се у њу доселила и није наводно плаћала кирију, али је пазила о кући и окућници и плаћала све дажбине. Планирала је чак да је реновира јер је у поприлично у запуштеном стању.

Комшилук тврди да су чули да је Јасмина радила као медицинска сестра у КЦС Србије. Становници Барича незванично кажу да су чули и да је она пореклом из околине Коцељева и да се са радованом познаје дуже време.

Радован Р. је наводно полицији испруичао како је и шта урадио. према првим информацијама из истраге наводно је јуче у касним поподневним сатима дошао код љубавнице и покушао да уђе у кућу, али она није хтела да га пусти. Дошло је до свађе, након чега је Радован Р. узео мердевине, попео се на њих, разбио прозор и ушао у кућу. Са више убода ножем усмртио је своју вољену, а потом изашао из јасмининог дома, закључао врата, бацио кључ, нож, мердевине и одвезао се из Барича у коцељеву где је покушао да се убије скоком са моста.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)