ОТКРИВЕНО ЗАШТО СЕ НЕЂЕЉКО НИЈЕ ПОЈАВИО ПРЕД СУДОМ: Мајка му јуче била у посети, ево шта је рекла

Новости онлине

22. 09. 2020. у 12:30

ОТКРИВЕНО ЗАШТО СЕ НЕЂЕЉКО НИЈЕ ПОЈАВИО ПРЕД СУДОМ: Мајка му јуче била у посети, ево шта је рекла

Фото: Фејсбук

ОПТУЖЕНИ за убиство студента Милеснића, Неђељко Ђуровић, није данас доведен у судницу на главни претрес, а како је судија која води поступак рекла - ни она сама не зна зашто.

- Због техничког квара у бази података са датумима суђења није се појавио данашњи датум који се односи на суђење притворенику Н. Ђ. пред Висим судом у Београду. ИТ подршка Управе ради на уклањању квара, а поступајући судија обавештена је о разлогу недовођења притвореног Н. Ђ. на суђење - речено је за Телеграф.рс из Управе за извршење кривичних санкција.

Следеће суђење заказано је за 20. октобар.

Неђељкова мајка за Телеграф.рс рекла је да је Неђељку била јуче у посети.

- Неђељко је добро, јуче сам била код њега у посети, не знам зашто се ово дешава сад кад за њега следи најбољи период и сада ће се видети ко је он - рекла је.

На данашњем суђењу требало је да се прегледају снимци са безбедносних камера.

- Врло ми је интересантно то што се Неђељко није појавио, бојим се да се не испостави да му нешто није добро, да му нешто фали, па да се хватају за причу да је неурачунљив. То што је мајка рекла да му је добро, очекивано је од мајке да га брани, али на прошлом суђењу се видело све, када су вештаци Биолошког факултета недвосмислено потврдили да је стопроцентно тачно ово у шта сви сумњамо, а то је да је Неђељко убица. Ово је неки потез нешто успланирано, а шта видећемо - рекао је за Телеграф.рс Милошев цимер и најбољи друг, Филип Бјелић.

Ђуровић је оптужен да је испред зграде у Улици Димутрија Туцовића у Београду, 27. јануара 2019. године ножем насмрт избо студента Милоша.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Emilija

22.09.2020. 12:45

Nedjeljka i Kovačevića i onog Kontića što lomi ruke onesvešćenom bih u kavez pa za slične organizovati gladijatorske borbe na život i smrt ,bilo bi poučno a kockari nek se klade,sve više ličimo na stari Rim.a zabraniti borbe jadnih pasa koje na crno organizuju na Jastrebcu a čuveni kruševački hirurg ih ušiva tajno.nek ušiva eto ove ne- ljude.a majke koje brane takve sinove su tome i doprinele jer nisu imale kritički stav prema deci niti su razvijale empatiju ni moralne norme kod sinova.

Biljana

22.09.2020. 12:53

"...Za njega sledi najbolji period, videce se ko je on...." Pa videli smo, gospodjo Majko Ubice, videli smo sve. Samo ono jadno dete nije videlo. Niti ce za njega doci bilo kakav period... diplome, prva plata, deca... Zasto je ukinuta smrtna kazna?

Roditelji ubice, a posebno majka su izraziti krivci što im je sin postao monstrum. Uvek su ga stitili i praštali mu sve, čak i kada je nju majku tukao i maltretirao, pa je povlačila iskaze u policiji. To su zlotvori i ubice, svi zajedno, cela porodica.