ДЕТАЉИ УДЕСА КОД БУБАЊ ПОТОКА: Погинуо отац троје деце, мајка тешко повређена!

Novosti online

понедељак, 10. 08. 2020. у 07:50

ДЕТАЉИ УДЕСА КОД БУБАЊ ПОТОКА: Погинуо отац троје деце, мајка тешко повређена!

Фото: Приватна архива

МОТОЦИКЛИСТА и отац троје деце Горан Г. (41) из Смедерева погинуо је, док је његова две године млађа супруга тешко повређена у саобраћајној несрећи.

Саобраћајка се догодила прексиноћ на ауто-путу код Бубањ потока, у смеру ка Нишу.

Мотоциклиста је, како сазнајемо, излетео с пута, ударио у заштитну ограду, пао ван коловоза и настрадао на месту.

- Жена је пала на асфалт и задобила тешке повреде главе. С њима је путовало још неколико мотоциклиста и захваљујући њима жена је остала жива, јер да није било њих, на њу би највероватније налетело неко возило - објаснио је извор.

Настрадали Горан је кобне ноћи наводно са супругом и пријатељима био на неком мото-скупу. - Верујем да су се враћали кући. Иначе, Горан са супругом има троје деце. Њено стање је стабилно, те се претпоставља да ће се бар она вратити деци - рекао је наш саговорник.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Denis

10.08.2020. 10:54

@buki - На југу је сваких 100 метара кратер на путу, ма да су задњих пар година побољшали путеве још увек нису добри. Све су то путеви који су прављени кад су аутомобили били реткост.

Lutrija

10.08.2020. 10:28

Imaš troje dece i zajašeš motor.I staviš im majku na njega... Pa čim sedneš na motor,treba da budeš svestan da si jednom nogom u grobu drugom u bolnici. Ne radi se o tome da li pazi ili ne,ima 100 faktora za nesreću,ali se ne misli od deci.

LAKI

10.08.2020. 18:37

И сада је крив пут!?! Па зар нико од вас генијалних коментатора није гледао шта раде мотоциклисти на путу како дивљају, крше прописе, добро нема више жртава.