ТРАГА СЕ ЗА БАХАТИМ ВОЗАЧЕМ: После удара у Кошутњаку, девојка на интензивној нези, није јој откинута нога

Е. Х.

09. 08. 2020. у 19:53

ТРАГА СЕ ЗА БАХАТИМ ВОЗАЧЕМ: После удара у Кошутњаку, девојка на интензивној нези, није јој откинута нога

Полиција на месту несреће / Фото приватна архива

У БЕОГРАДСКОМ Кошутњаку, у суботу, нешто пре поноћи, тешко је повређена девојка, стара 21 годину, када је на њу у Улици кнеза Вишеслава, код броја 88, налетело возило, које се кретало великом брзином.

Од силине ударца девојка је задобила тешке телесне повреде. У првом тренутку је објављено да је њој на лицу места откинута нога, што је касније демантовано.

Возач који је изазвао несрећу је, не заустављајући се, побегао са места несреће, а све се, како је саопштено, догодило на обележеном пешачком прелазу. Према информацијама које смо добили, припадници Министарства унутрашњих послова трагају за осумњиченим, док ће се истрагом која је покренута, утврдити сви детаљи ове стравичне несреће. Помоћ у прикупљању доказа пружиће и снимци са сигурносних камера, које су постављене на овом популарном излетишту.

Несрећна девојка је превезена у Ургентни центар, где су јој лекари констатовали тешке телесне повреде опасне по живот. Она је по пријему у ову здравствену установу оперисана и налази се на Одељењу интензивне неге. Како смо сазнали задобила је поред осталих повреда и отворени прелом потколенице. Полиција, која је убрзо стигла по позиву, неколико сати је обављала увиђај. На коловозу где се све догодило била је велика количина крви. Према причи очевидаца, све се догодило у делићу секунди.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Bambi

10.08.2020. 00:03

Cenim da ce se nesavesni vozac pojaviti u prisustvu advokata i da se bezanje sa lica mesta ne vazi jer se sam prijavio a nije morao! A olaksavajuca okolnos za sovera je i ta sto je devojka bila u crnom polju na zebri kad je vozilo naislo,a mrak,pa se stopila sa pozadinom jer da je bila na belom polju on bi je vido i blagovremeno sviro! Pa ja sad svatam da mi odbrana ide dobro,sutra pravo idem kod cika miće da upisem pravo!