ЈОШ ЈЕДНА ЖРТВА ЈЕЗИВЕ НЕСРЕЋЕ: После сувозача, преминуо и возач из смрсканог аутомобила!

С. Б.

четвртак, 06. 08. 2020. у 20:31 >> 20:35

ЈОШ ЈЕДНА ЖРТВА ЈЕЗИВЕ НЕСРЕЋЕ: После сувозача, преминуо и возач из смрсканог аутомобила!

Фото: С. Б.

ВОЗАЧ “опел астре” приштинске регистрације, који је данас учествовао у тешком саобраћајном удесу код Крушевца преминуо је вечерас у Општој болници, сазнају “Новости”.

Како нам је потврђено, мушкарац је са тешким телесним повредама пребачен на Одељење интензивне неге,а потом и на скенер ради даље дијагностике.

Како сазнајемо, пре него што је требало да почне снимање, подлегао је повредама, а лекари су покушали да га поврате у живот. На жалост, ни сви покушаји реанимације нису дали разултата и констатована је смрт. Возач је имао тешке политрауме, повреде грудног коша, стомака, бутне кости.

Како су “Новости” објавиле, на лицу месту у удесу “опел астре” и “волвоа” београдске регистрације, на лицу места живот је изгубио сувозач из опела. Други возач је такође повређен, али он се, како нам је предочено у болници налази у стабилном стању и у удесу је задобио прелом ручног зглоба.

Тужилаштво треба да утврди разлог због чега је дошло до удеса. За сада је познато да је возило приштинске регистрације крећући се из правца Краљева прешло у супротну траку и ударило у “волво”.

-Удес је толико био тежак, да су припадници Ватрогасно-спасилачке јединице били приморани да секу возила како би извукли повређене-напомиње извор “Новости”.

Свуда на путу екипа “Новости” видела је трагове ужасног удеса. Крв,срча од стакла, делови аутомобила били су расути по целом путу. Хаубе оба путничка возила су претрпела огромну штету.

Увиђај на лицу места обавили су припадници Саобраћајне полиције и тужилаштва. Шмрковима са јаким млазом воде рашчишћаван је пут све до 18 сати, када је по одвожењу оба возила која су учествовала у удесу, пут поново отворен за саобраћај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)