ВЕРЕНИЦА ПРОНАШЛА МОМКА У ТУШ КАБИНИ: Детаљи трагедије у соби лесковачког хотела

И.Митић

уторак, 04. 08. 2020. у 14:01

ВЕРЕНИЦА ПРОНАШЛА МОМКА У ТУШ КАБИНИ: Детаљи трагедије у соби лесковачког хотела

Фото: Фацебоок

У соби једног од лесковачких хотела, у понедељак увече, пронађено је тело тридесетдеветогодишњег мушкарца који није давао знаке живота, а претпоставља се да је извршио самоубиство вешањем.

Догађај је потврдила лесковачка полиција, а према незваничним информацијама, младић је пронађен у туш кабини хотелске собе на периферији града

Несрећни Горан С. је родом из села Негосавље у општини Медвеђа, али се пре много година одселио у Београд где је живео и радио. У родни крај је дошао на одмор са девојком са којом је планирао венчање.

Незванично сазнајемо да га је она и пронашла у купатилу хотела, али су лекари Хитне помоћи, када су стигли на лице места, могли само да констатују смрт.

Несрећни младић је у родном селу провео неколико дана, а на дан трагедије је са својим родитељима и вереницом боравио у Лесковцу где је будућа снајка од његових родитеља добила на поклон златни накит.

- Били су весели и ништа није указивало да би Горан могао да се одлучи на то да себи одузме живот. У уторак је требало да буде на послу, а собу у хотелу је изнајмио како би се одморио пред пут у Београд – причају мештани Негосавља.

Горан је, наводно, послао своју девојку до аутомобила, који је био паркиран испред хотела, да му донесе неке ствари, а када се она вратила у собу затекла је стравичан призор.

Њихови чланови да када следећег пута дођу у Горанов радни крај, у једном од ресторана у Медвеђи, званично прославе веридбу окончани су одлуком несрећног младића да себи одузме живот. Мотиви за трагичну одлуку нису познати нити у Горановом родном крају могу да их наслуте. Описују га као вредног, поштеног и веселог младића и истичу да баш ништа није указивало на то да би он уопште могао и да помисли да себи одузме живот.

- Имао је све у животу. Био је успешан у послу, а коначно је и одлучио да се ожени и да створи своју породицу. Са девојком се лепо слагао и били су складан пар. Шта се то десило то нико не може да вам каже, па ни његови најближи, јер се баш ни на шта није жалио – причају у Горановом селу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)