ПАР САТИ ПРЕ НЕСРЕЋЕ ОБЈАВИЛИ СЛИКЕ НА ФЕЈСБУКУ: Небојша и Жељка загрљени и срећни са децом, а онда се десила трагедија (ФОТО)

С.К.- А.Д.

субота, 25. 07. 2020. у 16:28

ПАР САТИ ПРЕ НЕСРЕЋЕ ОБЈАВИЛИ СЛИКЕ НА ФЕЈСБУКУ: Небојша и Жељка загрљени и срећни са децом, а онда се десила трагедија (ФОТО)

Фото: Фејсбук

У стравичној саобраћајној несрећи, на пружном прелазу у месту Змињак код Шапца, животе су изгубили Небојша М. (46) и Жељка М. (39) из сремског села Лаћарак, док је њихово двоје деце са повредама пребачено на Ургентни пријем шабачке болнице.

Удес се догодио нешто пре 11 часова, када је теретни воз са 24 вагона у композицији, који се кретао од Руме према Брасини на утовар, налетео на сиви „форд фокус“ караван сремскомитровачких ознака, којим се породица управо враћала са одмора у оближњој Бањи Ковиљачи.

Очевидци кажу да је машиновођа упорно свирао, али није успео да закочи, па је воз ударио у аутомобил и гурао га 40 метара, све док са путницима није слетео са пруге у високу траву.

Иако је теретњак био празан, успео је да се заустави око 120 метара даље.

Непосредно пре саобраћајне несреће Жељка је на Фејсбуку поставила фотографије на којима су настрадали и њихова деца видно срећни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Tijana

25.07.2020. 18:19

Tuga i sok. Sa ovom divnom porodicom sam se upoznala pre dve godine na letovanju. Vredni ljudi, deca su zaistalepo vaspitana. Posveceni su bili deci. Ne citam ovakve tekstove ali sam nazalost na slici prepoznala poznate osobe. Deci i njihovoj porodici iskreno saucesce i molicu se da imaju snage da izdrze tezak period koji je pred njima.

goran60

25.07.2020. 19:13

Da je neko hteo da meni pomogne da se moj "Projekat smanjenja broja saobracajnih nezgoda" implementira kod nas mnoge nezgode bi bile izbegnute. Ovako svi vi samo pricate prazne price i nikome nije stalo da narod ne gine, vec da vi objavite ekskluzivnu vest kako je neko nastradao. Javite se ja sam Mirkovic Goran dipl.inz.saobracaja. 0645670679 ili goramirkovic60@gmail.com