ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР "ТЕЛЕКОМА" ЧЛАН ФОРБСОВОГ ПОСЛОВНОГ САВЕТА: Признање Владимиру Лучићу и националној компанији

Е.Б.Т.

15. 04. 2021. у 17:30

ГЕНЕРАЛНИ директор "Телекома Србија", Владимир Лучић, постао је члан Форбсовог пословног савета, који чине истакнути пословни лидери из читавог света.

ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ТЕЛЕКОМА ЧЛАН ФОРБСОВОГ ПОСЛОВНОГ САВЕТА: Признање Владимиру Лучићу и националној компанији

Фото Д.Миловановић

У чланство ове организације се улази по позиву и на основу референци које бизнисмени стекну у свом дугогодишњем раду.

- Драго ми је да сам добио позив и мислим да је то признање не само мени него и нашој компанији - истакао је Лучић. - То је јединствена прилика за ставарње личних контаката са истакнутим светским пословним лидерима. Тиме се ствара могућност додатне промоције наше компаније и подршке међународним активностима које планирамо. Сматрам и да ћу успети да привучем одређен број бизнис лидера из неких других сфера да инвестирају у Србију и да им приближим наше потенцијале.

Он је најавио да је један од бизнис циљева националне компаније да се прошири пројекат за дијаспору, осим у Аустрији још на Немачку, Швајцарску, Америку и Канаду.

- Осим тога, формирамо фонд којим ћемо финансирати стартап идеје с циљем да их продамо свуда по свету и самим тим чланство у оваквом бизнис форуму омогућава "Телекому" да буде још успешнији у томе - нагласио је Лучић.

Владимир Лучић је генерални директор "Телеком Србија групе" и извршни директор "М:тела" Црне Горе. Професионално искуство стицао је у "Ериксону" у Шведској и у Немачкој. Радио је, уз краће прекиде, у "Телекому Србије" од његовог оснивања 1997. За генералног директора компаније постављен је 16. децембра 2020.

Рођен је 18. фебруара 1971. године у Шапцу, дипломирани је инжењер електротехнике. МБА звање је стекао по програму Универзитета Институт Курт Бош из Швајцарске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)