ЗА ПОСАО ВАЖНО И ОНЛАЈН ПОВЕЗИВАЊЕ: Сајам предузетништва Војводине 22. и 23. априла

С. Б.

09. 04. 2021. у 19:49

САЈАМ предузетништва Војводине, први пут у „онлајн“ формату, биће реализован 22. и 23. априла, на платформи Новосадског сајма – ExpoOnline.rs.

ЗА ПОСАО ВАЖНО И ОНЛАЈН ПОВЕЗИВАЊЕ: Сајам предузетништва Војводине 22. и 23. априла

Фото: Сајам предузетништва Војводине

Манифестацију намењену микро, малим и средњим предузећима, креирали су Покрајински секретаријат за привреду и туризам и Новосадски сајам с циљем да се у виртуелном окружењу предузетништво Војводине учини снажнијим и отпорнијим на бројне изазове, да се привредници повежу, међусобно упознају, размене идеје, уговоре послове и пронађу инспирацију за нове пословне подухвате.

На Сајму предузетништва представиће се фирме из различитих сектора привреде, које нуде производе и услуге домаћем и међународном тржишту а поред компанија, учествоваће и ресорни секретаријат, институције и организације које пружају подршку бизнису, од финансирања до иновативних решења.

Манифестација је, како организатори истичу, намењена не само привредницима из Војводине и Србије, већ свима који желе да пронађу потенцијалне инвеститоре и кориснике, дистрибутере, као и оне који иновацијама, искуствима и знањима могу да им олакшају развој бизниса.

ПОНОВО НА ЈЕСЕН?

НАМЕРА Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, као и Новосадског сајма, је да Сајам предузетништва Војводине буде одржан и у јесењем термину, у сајамским халама и Конгресном центру “Мастер”, уколико ситуација због глобалне пандемије то дозволи.

Учесницима ће, током два сајамска дана бити пружена могућност за успостављање директних контаката и заказивање сусрета са пословном публиком, као и за учествовање у онлине конференцијама. Планиране су теме из области регионалног повезивања привреде, предузетништва у туризму, женског предузетништва, повезивања привредника у кластере и инкубаторе, унапређења области занатства у Војводини, као и потенцијалних извора финансирања малих и средњих предузећа у Војводини.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)