У току је пријава за програм “NIS Energy” за дипломце и мастер студенте

Промо

24. 11. 2020. у 14:30

У току је пријава за програм “NIS Energy” за дипломце и мастер студенте

Фото: Промо

ЈОШ пар дана је остало за пријаву за једногодишњи плаћени програма „NIS Energy“ намењен дипломцима и мастер студентима који су спремни да својим идејама пруже нову енергију и добију шансу да уче и развијају се у једном од највећих енергетских система у региону, компанији НИС.

Сви заинтересовани могу се пријавити до 30. новембра слањем своје биографије путем линка https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy.

За програм могу конкурисати мастер студенти и они који су дипломирали на Машинском факултету, Факултету техничких наука, Економском факултету, Факултету организационих наука, Рударско-геолошком факултету, Електротехничком факултету, Техничком факултету, Технолошком факултету, Технолошко-металуршком факултету, Природно-математичком факултету и Правном факултету. Кандидат је потребно да има мање од годину дана радног искуства, одлично познавање MS Office пакета, као и знање енглеског језика.

Почетак програма планиран је за фебруар 2021. године, а НИС-ови ментори ће пратити полазнике током целокупног трајања програма. Поред практичног рада у компанији, програм укључује и разноврсне тренинге, стручна предавања и обуке, као и рад на индивидуалном пројекту. Полазници закључују Уговор о раду на одређено време у трајању од годину дана, након чега добијају могућност да се по завршетку програма запосле у компанији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)