ДОДАТНЕ ПОВОЉНОСТИ У ДИС-У ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ!

Промо

27. 09. 2021. у 16:14

ПРЕДСЕДНИК Полицијског синдиката Србије Вељко Мијаиловић и директор маркетинга компаније ДИС Стефан Чворовић, потписали су данас Уговор о сарадњи који омогућава свим члановима овог синдиката коришћење многобројних бенефита у маркетима омиљеног домаћег трговинског ланца.

ДОДАТНЕ ПОВОЉНОСТИ У ДИС-У ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА СРБИЈЕ!

Фото: Промо

Протокол потписивања одвио се у просторијама ДИС маркета у Раковици, чиме се компанија ДИС обавезала да свим члановима Полицијског синдиката Србије који поседују Нашу картицу Дис-овог програма лојалности, омогући попуст од 10% за куповину робе.

Тако ће у ДИС-у попуст моћи да остваре униформисани и неуниформисани полицијски службеници, односно припадници управа и јединица, као што су саобраћајна, криминалистичка и гранична полиција, јединице за обезбеђење и за заштиту, антитерористичка и хеликоптерска јединица, жандармерија и припадници оперативног центра.

Фото: Промо

 

- Полиција је један од најбитнијих темеља сваког друштва и институција без које ниједна држава не може да функционише нити постоји. Људи који су запослени у Полицији имају једно од најбитнијих и најодговорнијих задужења за целокупну заједницу – и то по цену сопствене безбедности и сопственог живота. Због тога смо осетили потребу да покажемо солидарност, олакшамо им и унапредимо барем део свакодневице. На овај начин желели смо да искажемо захвалност и још једном покажемо да смо компанија која цени рад и труд служби које стварају сигурност наше земље. Након Уговора о сарадњи који смо потписали са Поштом Србије, а сада и Полицијским синдикатом Србије, желимо да наставимо истим путем, јер је ДИС кућа за све нас - рекао је Стефан Чворовић, директор маркетинга компаније ДИС.

Фото: Промо

 

Чланови Полицијског синдиката Србије ће своје попусте моћи да остваре у оквиру ДИС-овог програма лојалности Наша картица. Прикључивањем ДИС-овом програму лојалности, који подразумева једноставно закључење појединачног уговора о приступању програму, чланови синдиката биће у прилици да сакупљају шљиве и користе све друге бенефите коришћења Наше картице попут специјалних попуста и понуда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)