NISOTEC ПОТВРДИО ШАМПИОНСКИ КВАЛИТЕТ: Велики шампионски пехар и 10 златних медаља за НИС-ов бренд уља и мазива

Промо

24. 09. 2021. у 16:21

ДУГОГОДИШЊЕ поверење потрошача у квалитет NISOTEC производа компаније НИС још једном је потврђено одлуком Стручне комисије 88. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, која је бренду NISOTEC и ове године доделила Велики шампионски пехар, као и 10 златних медаља, од чега 7 великих златних медаља за квалитет NISOTEC производа.

NISOTEC ПОТВРДИО ШАМПИОНСКИ КВАЛИТЕТ: Велики шампионски пехар и 10 златних медаља за НИС-ов бренд уља и мазива

Фото: Промо

Велики шампионски пехар највеће и најзначајније агро манифестације у овом делу Европе долази у тренутку када се НИС-ов бренд уља и мазива представља на тржишту са унапређеном формулом и у новом, редизајнираном паковању. Захваљујући сарадњи стручних тимова НИС-а и компаније „Гаспром њефт“, квалитет NISOTEC производа је додатно унапређен, па тако поред тога што пружа бољу заштиту мотора, нова формула оптимизује потрошњу горива и продужава период замене уља на возилу. Нови визуелни идентитетет NISOTEC уља и мазива представљен је и на овогодишњем Сајму, на штанду НИС-а, а том приликом посетиоци манифестације могли су да сазнају од представника компаније више информаиција о производима NISOTEC палете.

- Признања овогодишњег Сајма пољопривреде још једном доказују да НИС у континуитету улаже у квалитет NISOTEC производа, а у прилог томе говори чињеница да су се производи NISOTEC палете до сада окитили са више од 80 медаља за квалитет. Настављамо да улажемо у производњу и доносимо нова иновативна решења како бисмо оправдали поверење потрошача - изјавио је Бориша Зиројевић, директор Департмана за снабдевање и намешавање сировина, који је у име компаније НИС примио Велики шампионски пехар и награде на традиционалној свечаности „Вече шампиона“ - догађају који окупља награђене и компаније које су учествовале на највећој овогодишњој смотри аграра у региону.

Фото: Промо

 

Додатна информација:

Производи NISOTEC палете која садржи више од 170 врста уља и мазива и 500 различитих артикала поседују одобрења најпознатнијих произвођача моторних возила. Изграђени од најквалитетнијих сировина, у сарадњи са познатим произвођачима адитива и базних уља, NISOTEC производи доприносе уштеди горива, дужем радном веку мотора и обезбеђују додатну заштиту мотора од корозије. Многобројна испитивања која се врше на моторима и опреми код великих потрошача заједно са њиховим стручњацима, доказују да NISOTEC уља могу да се користе у знатно дужем интервалу од препоручених радних сати или пређених километара, што директно доприноси уштедама и смањењу трошкова корисника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)