АСОВИ ЗА МАЛОГ ГАВРИЛА И САМОХРАНУ МАЈКУ: Хуманитарни фудбалски спектакл у Бачкој Тополи

Ј. Л.

23. 05. 2021. у 21:00

ФУДБАЛСКИ асови укрстиће копља сутра у Бачкој Тополи како би се прикупио новац за помоћ малом Гаврилу и самохраној мајци из овог места.

АСОВИ ЗА МАЛОГ ГАВРИЛА И САМОХРАНУ МАЈКУ: Хуманитарни фудбалски спектакл у Бачкој Тополи

Фото: Мојабачкатопола

Учешће су до сада потврдили, између осталих, Младен Крстајић, Милан Лане Јовановић, Огњен Короман, Ненад Лукић, Мирко Поледица, Андрија Калуђеровић, Радован Кривокапић, Горан Арнаут, Чедомир Павићевић, Владимир Павићевић, Душко Тошић, Сава Павичевић, Милош Красић, Ненад Тодоровић и Немања Јоргић. Меч ће судити арбитни Новак и Милош Симовић.

Половина прихода намењена самохраној мајци четири мала детета, Естики Словак из Бачке Тополе, којој је новац потребан за разне прегледе и анализе пред операцију најстаријег детета, коме су констатована три тумора на мозгу. Друга половина иде Гаврилу Ђурђевићу из Крагујевца, који болује од ретке и прогресивне неуромишићне болести – спиналне атрофије тип 1.

Хуманитарни меч је заказан за поенедељак, 24. мај, у 18 часова на терену код Гимназије у Бачкој Тополи. На месту дешавања биће постављене кутије у које присутни могу да донирају новац.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)