АКЦИЈА ЗА ЛЕПШИ ГРАД: Конкурс туристичке организације Аранђеловца

Б. Ца.

07. 05. 2021. у 17:31

ТУРИСТИЧКА организација Аранђеловца 20. годину за редом, организује акцију "Улепшајмо свој град". Намера је како организатори кажу да сеподстакну грађанида учествују у уређењу својих дворишта, балкона, као и других зелених површина. То би требало да утуче на квалитет туристичке понуде и унапређење промоције града.

АКЦИЈА ЗА ЛЕПШИ ГРАД: Конкурс туристичке организације Аранђеловца

Фото:С.Соколов

Акција се организује у сарадњи са ЈКП Букуља, ЈКП Зеленило и Удружењем Види Аранђеловац, ове године, због ситуације изазване вирусом короне одржаће се онлајн, путем фото конкурса на интернет страници Туристичке организације Аранђеловац. Пријављивање фотографија трајаће до 30. августа 2021. године када ће комисија на изабрати најбоље у категоријама - најлепше уређено двориште, балкон, стабло, зелена/цветна површина испред пословно угоститељског објекта, хортикултурно уређење дворишта - креативни детаљ и најлепши излог.

Награде ће се доделити за најлепше уређење које буде имало највише сабраних гласова, путем онлајн гласања и гласова комисије. Фотографије је потребно доставити на е-маил адресу office.toar@gmail.com.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)