ЧИСТАЧИЦА ПРОНАШЛА ТЕЛО ПЕТРА СИМИЋА: Потресна исповест ћерке човека преминулог на ВМА - четири дана је мој отац је био у тоалету!

Novosti online

05. 05. 2021. у 18:08

ПЕТАР Симић (82) нестао је 1. маја на ВМА, а његовој ћерки Маји четири дана касније јављено је да јој је отац преминуо и да су га пронашли управо у згради ове установе.

ЧИСТАЧИЦА ПРОНАШЛА ТЕЛО ПЕТРА СИМИЋА: Потресна исповест ћерке човека преминулог на ВМА - четири дана је мој отац је био у тоалету!

Фото: З. Кнежевић/Инстаграм

- Од када сам добила позив да ми јаве да ми је отац преминуо, нисам имала никакве конкретне информације. Тек када сам отишла да видим тело и да преузмем његове ствари, сазнала сам да је мој отац пронађен у тоалету ВМА - прича Маја.

Како каже, он је у амбуланту Хитне помоћи при ВМА отишао ујутру због болова у стомаку. Књижицу је предао у 8.40, да би потом сатима чекао хирурга.

Породици је у 14.45 сати јавио да и даље није примљен на преглед, био је веома љут. Након тога изгубили су сваки контакт са њим јер му се телефон угасио.

- Ово је стварно недопустиво. Четири дана је његово тело било у тоалету. Тек га је данас пронашла чистачица. Ја сам поред тог тоалета прошла два пута и размишљала да уђем да проверим да ли је унутра, међутим, рачунала сам да је за пет дана неко ушао да их очисти и да би га пронашао - додаје она.

И Маја и њена мајка су више пута звале болницу, одлазиле тамо да га траже, постављале и обавештења по згради ове установе, ни не слутећи да се Петар све време налазио тамо.

Са ВМА су рекли да је пацијент уписан у 8.40 ујутру, али да не знају шта се са њим накнадно догодило. Након што је тело пронађено, из ове установе нисмо добили коментар.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

VMA raspad sistema

05.05.2021. 19:52

Da je živ general Papo, koji je znao da u ponoć dodje da kontroliše šta se radi u bolnici, sve bi ih otpustio. Svi koji su podbacili na tim nenajavljenim kontrolama, odmah su dobijali otkaz. Strepeli su od njegove kontrole i VMA u starim zgradama sijao je od čistoće, radili su fantasično. Ovo je nedopustivo da se 4 dana ne očisti wc, sramota.