ДОКТОРКА ГРУЈИЧИЋ ЗАГРМЕЛА: Вакцина је достигнуће човечанства, неодговорно причати да је опасна!

Novosti online

07. 04. 2021. у 19:17

ДОКТОРКА Даница Грујичић коментарисала је тренутну ситуацију са корона вирусом у Србији.

ДОКТОРКА ГРУЈИЧИЋ ЗАГРМЕЛА: Вакцина је достигнуће човечанства, неодговорно причати да је опасна!

Фото: Принтсцреен/РТС

- Ја живим за то када ће прва вакцина бити запакована на Тролаку овде код нас и ако то заиста буде тачно, ми ћемо се ослободити короне и пре лета. Веома ме радује чињеница да ће Торлак коначно кренути у производњу вакцине.

Најпре паковања, а потом и на производњу. Надам се да ће то бити један изузетан повратак на тржиште, и јако је важно да ми имамо своју вакцину, без обзира што не сумњам у квалитет ниједне од вакцина, али је јако важно да Србија буде вакцинално независна држава, јер онда нико не може да вас уцењује - наводи др Даница.

Она је навела да је неопходно да Торлак остане државна институција.

- Торлак треба да остане државни и он треба да нам да вакцину, и надам се да ће се вратити поверење у народу везано за вакцине. И то би требало да буде крај тих бесмислених прича како су вакцине опасне. Вакцина је достигнуће човечанства, у то не сумњам. Имати своју вакцину произведену у држави само је доказ да смо ми једна озбиљна држава која брине о својим грађамнима.

Докторка Грујичић оштро је исказала свој став о онима који говоре да је вакцинација опасна.

- Причати о томе да се не треба вакцинисати је потпуно неодговорно. Људи често чују оно што желе, не слушају добро - каже докторка.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Syam

07.04.2021. 20:05

Dokaz da inteligencija postignuta fakultetima I nije dovoljna da bi se covek zastitio od sopstvenih gresaka. Doktorka, radite ono za sta ste isli u skolu a mudrost ostavite onima koji su malo vise iskreniji od vas.

MiccaF

07.04.2021. 20:42

Neodgovorno je, draga doktorko, sto onkoloski bolesnici vec mesecima nemaju nikakav vid lecenja ili kontrole. Neodgovorno je, sto osim korone, druge bolesti ne postoje. Neodgovorno je, da su mnogi onkoloski pacijenti umrli cekajuci da im neko sa Onkologije pomogne. I neodgovorno je, sto se previse eksponirate na televiziji i u medijima, umesto da se bavite svojim poslom. Toliko od (ne)odgovornosti, sram vas bilo sve.

Medo

07.04.2021. 21:09

Nije sporno doktorka, nisam antivakcinas, ali jesam protiv prisilne vakcinacije i protiv onog potpisa pre primanja vakcine gde se odricemo prava na tuzbu ukoliko dodje do nekakve reakcije pa i smrtnog ishoda. Ukoliko je toliko bezbedna, ne bi trebalo da postoje nikakve papiroloske prepreke za primanje iste. Ukoliko se utvrdi da je vakcina uzročnik neceg loseg da nisu zasticeni kao beli medvedi. Meni ne treba da se nadjem u onih 5% vakcinisanih sa nekakvim reakcijama, jer prosto statisticki vama je 5% nista, a meni ( nama ljudima) je sve...

Zoran Petrović

07.04.2021. 23:39

Nek se drzava obaveze da u slucaju nuspojava koje ugroze zivot ili ga cak i ugase , odgovara za proizvodaca . Ili nek obaveze proizvodača da za te kupljene vakcine snosi svu odgovornost u slucaju zdravstvenih komplikacija.