ТО ЈЕ ЗА НАШЕ СЕЛО ВЕЛИКА ЧАСТ: Мештани Рудне Главе нестрпљиво чекају да председник Вучић дође на вакцинацију

Новости онлајн

01. 04. 2021. у 22:36

РУДНА Глава, некада развијени центар најранијег рударства бакра у југоисточној Европи, а данас мало насеље у општини Мајданпек, идуће недеље би могла да дочека председника Александра Вучића.

ТО ЈЕ ЗА НАШЕ СЕЛО ВЕЛИКА ЧАСТ: Мештани Рудне Главе нестрпљиво чекају да председник Вучић дође на вакцинацију

Фото: Инстаграм

Председник је приликом обележавања почетка радова на деоници пута Нови Београд - Сурчин најавио да ће у уторак отпутовати у Рудну Главу и тамо примити вакцину.

- Ако стигну дозе, први део кинеских вакцина, како би требало, онда у уторак одох у Рудну Главу у Мајданпек да се вакцинишем, да престану да ме лажно проглашавају антиваксером - истакао је тада Вучић.

Мештани Рудне Главе су почаствовани што ће их Вучић посетити и што је баш њихово место изабрао да се вакцинише.

- То је за наше село велика част, Вучић је народски човек, зато и долази баш овде да прими вакцину. Наше је село много лепо и сигурно ће бити дивно дочекан. Ја сам се и сама вакцинисала. Никада нисам посумњала да је вакцина лоша, како неки кажу, то су све будалаштине - рекла је мештанка Рудне Главе Милица Јовановић .

Из месне заједнице Рудна Глава су рекли да је у њиховом месту ситуација са корона вирусом солидна и да се један од пунктова за вакцинацију налази у њиховом месту.

- У суботу је било 12 новооболелих од корона вируса. Доста људи је код нас у селу вакцинисано - рекли су у месној канцеларији Рудна Глава.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)