ОЧЕКИВАО АУТО, А ДОБИО СТАН: Потписан уговор са добитником стана у наградној игри Узми рачун и победи, Николићи се враћају у Земун

А.Б.

26. 02. 2021. у 11:44

ОЧЕКИВАО АУТО, А ДОБИО СТАН: Потписан уговор са добитником стана у наградној игри Узми рачун и победи, Николићи се враћају у Земун

Фото: Министарство финансија

ОЧЕКИВАО је да добије ауто, али је срећа била великодушнија.

Јовица Николић из Београда, у оквиру другог кола наградне игре "Узми рачун и победи", освојио је стан у "Земунским капијама". Са државном секретарком у Министарству финансија Славицом Савичић потписао је и уговор којим је постао његов власник.

- Ја сам паковао коверте, наизменично сам слао на своје, ћеркино и супругино име - објашњава Николић. - Послао сам укупно око 15-16 коверата. Најбоље године, 25 година, сам провео у Земуну, а сада се највероватније враћамо назад.

Фото: Министарство финансија

 

Државна секретарка Славица Савичић је изразила задовољство што је потписала уговор са Јовицом, јер је, како каже, за њу увек емотивно када види да је награда отишла у праве руке.

- Мислим да смо остварили циљ ове наградне игре - исткла је Славица Савичић. - Грађани су схватили њен значај, имамо велики број коверата, преко 11 милиона је већ пристигло за финално извлачење. Надам се да ће и тада награде отићи онима којима је то стварно потребно.

Последње, финално извлачење другог кола наградне игре "Узми рачун и победи 2020" биће одржано у суботу, 27. фебруара у 17:55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије, када ће бити извучен добитник главне награде - стан на 23. спрату једне од кула у насељу Београд на води, као и пет ауомобила марке "фијат".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)