САМА СЕ ОДВЕЗЛА ДО БОЛНИЦЕ: Сестра открива шта се догађало са Милицом Г. (25)

Novosti online

08. 10. 2020. у 11:04

САМА СЕ ОДВЕЗЛА ДО БОЛНИЦЕ: Сестра открива шта се догађало са Милицом Г. (25)

Фото: Принтскрин

Милица Г. (25) која је пронађена јутрос у Београду након што се за њом трагало више од 24 сата, наводно је за то време обилазила манастире, а како каже њена сестра, размишљала је о самоубиству.

- Она се на крају синоћ својим колима одвезла до паркинга Ургентног центра где је и пронађена. Тамо је преспавала... Рекла је да јој је било веома лоше - каже Миличина сестра.

Према причи њене сестре, Милица је угасила телефон јер је обилазила манастире и размишљала о самоубиству. На крају је ипак одлучила да потражи лекарску помоћ, па се упутила ка Ургентном центру. То је, како каже, све што породица за сада зна о томе шта се дешавало док су они трагали за њом.

- Нисмо се чули са њом, али су нам тако рекли. Нисмо спавали целу ноћ у хаосу смо, али најбитније нам је да је она жива и здрава пронађена. Лекари су нам рекли да је у веома тешком психичком стању и да је јако уплашена - каже Миличина сестра М.

Она додаје да ће сазнати шта се тачно десило и где је све Милица била током две ноћи и једног дана, али да је најважније да је пронађена жива и здрава.

Породица искључује могућност да је она нападнута од стране мушкараца са којима је последњи пут виђена, 6. октобра око 20 сати.

- Миллица сем те проблематичне везе са бившим дечком Н. М., није имала проблема. Не верујемо да је неко могао да је нападне, међутим никад се не зна... - каже она.

Нестала 6. октобра, пронађена 8. на паркингу Ургентног центра

Подсетимо, Милица је нестала 6. октобра у уторак у Батајници, а последњи пут је виђена у насељу Шангај у продавници, где ју је видео отац. Сведоци су је око 20 сати приметили у центру Батајнице у друштву два мушкарца код киоска брзе хране. Сведоци су истакли и да ју је један од њих грлио.

Око 22 часа истог дана Милица се јавила мајци и рекла да иде у насеље Прогар како би се видела са једним дечком. Након тога њен телефон био је недоступан.

Миличина породица тек је ујутру приметила да се Милица током ноћи није вратила кући. Тог дана отишли су у полицијску станицу и пријавили њен нестанак. Полиција је одмах започела опсежну потрагу за девојком, друштвеним мрежама кружили су бројни апели, у потрагу су се укључили и други људи.

Милица је пронађена око 4 сата јутрос у свом аутомобилу на паркингу испред Ургентног центра.

Чим је пронађена одведена је у Ургентни на прегледе, где се и даље налази.

Према незвнаичним информацијама девојка је у тешком психичком стању и породица је још није видела.

Проблематична љубавна веза

Против Н. М. (32) из Сурчина, бившег дечка нестале девојке из Батајнице Милице Г. , поднета је прекршајна пријаву због сумње да ју је злостављао и мучио.

Девојка га је, у јуну такође пријавила због уцене, јер јој је, како тврди, претио да ће објавити њене наге фотографије уколико не повуче пријаву. Тужилац је међутим одлучио да нема елемената кривичног дела, па је мушкарац прошао са упозорењем.

- Овај случај чека своје суђење, али не верујемо да он није уплетен у Миличин нестанак - рекла је њена сестра за "Блиц".

Полиција је након пријаве нестанка обавила разговор са Н. М. на његовој адреси у Прогару, а он је том приликом изјавио да се није ни видео ни чуо са Милицом још од јуна ове године.

Извор: Блиц

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Dragan Bgd

08.10.2020. 13:02

Ziva jeste ali zdrava nije. Potrebno je psihijatrijsko lecenje da bi se ovo dete spasilo na vreme.Moje definitivno misljenje je da devojke, zene, ne vode racuna koga upoznaju, s kime se druze , izlaze, stupaju u intimne veze. U principu, svi srljamo u katastrofu. Vrednosti su se promenile, ono sto je bilo dobro, pozeljno, normalno , sada je , u slengu BLJAK i obrnuto. Otud pojava rijaliti programa, kladionica, homoseksulazima itd.